David Duchovny si Tea Leoni s-au despartit

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care s-a tratat, recent, de dependenta de sex, si Tea Leoni, au anuntat ca se despart, dupa o casatorie care a durat 11 ani.
16.10.2008
David Duchovny si Tea Leoni s-au despartit
David Duchovny si Tea Leoni s-au despartit

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care s-a tratat, recent, de dependenta de sex, si Tea Leoni, au anuntat ca se despart, dupa o casatorie care a durat 11 ani. Stirea a fost data publicitatii de revista americana People, care citeaza purtatorii de cuvant ai celor doua vedete.

"Din cauza numeroaselor speculatii despre vietile si casatoria lor, David Duchovny si Tea Leoni au decis sa confirme faptul ca sunt deja despartiti de cateva luni", au declarat purtatorii de cuvant ai celor doi actori.  "Cei doi au sperat ca vor putea sa pastreze secreta aceasta despartire, de dragul copiilor lor", au adaugat purtatorii de cuvant.

Duchovny a parasit, la inceputul lui octombrie, un centru medical unde a urmat, timp de o luna, un tratament impotriva dependentei de sex, conform declaratiei facute saptamana trecuta de avocatul actorului.

Duchovny si Leoni, care poate fi vazuta in prezent in comedia "Ghost Town", s-au casatorit in 1997 si au impreuna o fiica, Madelaine, in varsta de 9 ani, si un fiu, Kyd, in varsta de 6 ani. Aceasta a fost a doua casatorie pentru Leoni si prima pentru Duchovny.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Ce simptome dă cancerul de ficat și cum se tratează