Naomi Campbell suspina dupa fundul lui Charlize

Naomi Campbell nu este deloc multumita cu dimensiunile sale, desi inca mai activeaza ca super-model.
  • Publicat:
Naomi Campbell suspina dupa fundul lui Charlize
Naomi Campbell suspina dupa fundul lui Charlize

Naomi Campbell nu este deloc multumita cu dimensiunile sale, desi inca mai activeaza ca super-model. Desi inzestrata cu un fizic de invidiat, ea a marturisit intr-un  interviu recent ca o invidiaza pe Charlize Theron pentru fundul sexy pe care il are.

"Charlize este o femeie intr-adevar frumoasa, insa cea mai atragatoare parte a trupului ei este fundul. Are un posterior perfect, care face si o femeie sa ramana cu gura cascata. Daca ar fi sa-mi doresc o schimbare la mine, mi-as dori posteriorul lui Charlize", a afirmat controversatul fotomodel.

Naomi a dezvaluit ca a fost impresionata de fundul actritei sud-africane dupa ce a vazut-o pe aceasta intr-o reclama TV pentru o celebra bautura alcoolica. "Eram impreuna cu niste prietene cand am vazut reclama. Acolo, ea lasa sa i se vada posteriorul, in timp ce i se desira rochia.

Am fost atat de impresionata ca am inceput sa-mi rod unghiile. Niciuna dintre noi, desi eram modele celebre, nu puteam concura cu ea in ceea ce priveste fundul apetisant si foarte ferm", a mai spus Naomi.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân