David Beckham poarta o bratara misterioasa pentru a avea o viata sexuala mai buna

David Beckham are un atu secret care asigura fericirea sotiei sale.
  • Publicat:
David Beckham poarta o bratara misterioasa pentru a avea o viata sexuala mai buna
no title

David Beckham are un atu secret care asigura fericirea sotiei sale. Internationalul englez poarta o bratara speciala, proiectata pentru imbunatatii viata sexuala.

Bratara este realizata din pietre pretioase si cristale, iar aceasta include si un mesaj care promite purtatorului o viata sexuala mai buna, sanatate si succes la munca. "David este un tip fericit. Si-a cumparat bratara in joaca, dar sa stiti ca el si Victoria zambesc mai mult in ultima vreme", a declarat un prieten al cuplului.

Vedete precum Courtney Love, Heidi Klum si Kristin Davis au fost vazute purtand acelasi acesoriu, care costa intre 25 si 250 de dolari. Un reprezentant al firmei care produce bratara a declarat ca este foarte incantat de popularitatea pe care a capatat-o produsul, mai ales dupa ce David Beckham a fost vazut purtand bratara.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân