Dana International, invitata specială la finala “Vocea României”

A doua zi de Crăciun, într-un show extraordinar, telespectatorii ProTV vor alege “Vocea României”. Se anunţă o seară plină de muzică bună, surprize şi lansări în premieră.
  • Publicat:
Dana International, invitata specială la finala “Vocea României”

A doua zi de Crăciun, într-un show extraordinar, telespectatorii ProTV vor alege “Vocea României”.  Se anunţă o seară plină de muzică bună, surprize şi lansări în premieră.

Pe 26 decembrie, cei patru finalişti care se bat pentru marele titlu au pregătit o mulţime de momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile necesare pentru a deveni “Vocea României”.

Fiecare dintre ei va cânta în duet cu antrenorul său, în duet cu o vedetă, dar şi singuri. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de colindele interpretate de concurenţii din acest sezon dar şi de foşti participanţi la emisiunea “Vocea României”.

Surprize vor veni si din partea tuturor antrenorilor, aşa că telespectatorii ProTV vor fi răsfăţaţi în a doua zi de Crăciun cu un concert extraordinar, la care participă cele mai bune voci din ţară!

Invitata specială a serii va fi Dana International, artista din Israel celebră în întreaga lume pentru hit-ul “Diva”.

Sursa foto: Danainternational.co.il

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân