Cum arată fiica celebrului medic, Dr. Oz. Este înnebunită după mâncare și îi calcă pe urme. „Este un medicament pe care-l alegi în fiecare zi”

Dr. Oz este medic cardiolog, autor și câștigător al premiului Emmy, dar și tată a patru copii minunați, împreună cu soția sa, Lisa Oz, autor și gazdă radio.
  • Publicat:

Dr. Oz este medic cardiolog, autor și câștigător al premiului Emmy, dar și tată a patru copii minunați, împreună cu soția sa, Lisa Oz, autor și gazdă radio. Daphne Oz, fiica lui născută în 1986, este primul copil al cuplului și, se pare că tânăra vrea să-i calce pe urme, devenind la rândul ei autor și gazdă a unor emisiuni TV. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre fiica celebrului medic cardiolog.

Este chef

Daphne a absolvit Institutul de Nutriție integrativă și are și o diplomă la Natural Gourmet Institute. De asemenea, tânăra este autoarea a patru cărți: Eat Your Heart Out, The Happy Cook, Relish și The Dorm Room Diet și a fost și gazdă a emisiunii culinare „The Good Dish”.

În prezent, Daphne este în juriu la emisiunea MasterChef Junior.

„Chiar cred că poți infuza cu ajutorul gătitului puțină plăcere și veselie în fiecare zi din viața ta”, a spus fiica lui Dr. Oz pentru Yahoo.

Familia ei este pasionată de mâncare

Dacă pasiunea ei a luat curs încă de când era cu copil, iată că a reușit să redirecționeze întreaga familie către dragostea pentru mâncare.

Da, sănătatea este o prioritate. Mâncarea niciodată nu a fost o obsesie. Este un medicament pe care-l alegi în fiecare zi”, a spus în 2022 pentru Women’s Wear Daily. „Tatăl meu, ambii bunici și unchiul meu, toți sunt chirurgi, iar mama și bunicile mele au mers întotdeauna pe direcția medicinii complementare și nutriției. Avem această credință că mâncarea are un loc special în viețile noastre. Dar este important în același timp și să ai grijă de tine”.

Are un blog

Printre secțiunile care se regăsesc pe blogul ei, cele mai importante sunt de stil, de viață și culinare, unde se regăsesc rețete precum celebra salată Caesar a bunicii sale, sau gazpacho cu jalapeño și pepene roșu.

Foto: profimedia

Surse:

  • Yahoo.com
  • https://wwd.com/eye/people/daphne-oz-projects-father-dr-oz-campaign-1235157668/
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân