Cum a reușit Oana Radu să slăbească 50 de kilograme. Secretele unei transformări de invidiat FOTO

Oana Radu a împărtășit cu fanii ei cele 5 reguli după care s-a ghidat în lupta sa cu kilogramele în plus.
  • Publicat:

Vara a sosit, iar mulți dintre noi căutăm metode eficiente de a pierde în greutate și de a arăta cât mai bine. Oana Radu, cunoscută din emisiunea „Bravo ai Stil! Celebrities”, a devenit o sursă de inspirație după ce a reușit să slăbească impresionant, pierzând 50 de kilograme. Transformarea sa spectaculoasă a fost posibilă printr-un plan alimentar riguros și mult sport.

Cum a slăbit Oana Radu 50 de kilograme

Oana Radu a demonstrat că, cu determinare și disciplină, orice obiectiv este realizabil. Ea a adoptat o dietă echilibrată și a urmat cu strictețe câteva reguli esențiale pentru a-și atinge scopul, avându-l ca sprijin pe fostul partener, Cătălin. Deși acum nu mai formează un cuplu și nici nu mai sunt în relații bune, fostul ei soț Cătălin, instructor de fitness, a ajutat-o pe Oana să scape de kilogramele nedorite.

Cele 5 reguli de aur pentru a slăbi, dezvăluite de Oana Radu

Oana a dorit să împărtășească secretele succesului cu fanii săi, oferind cinci reguli fundamentale pentru slăbit:

Schimbarea alimentației

„Prima regulă și cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentația”, a subliniat Oana.

Ea recomandă cumpărăturile în magazine mari, unde se găsesc dulciuri fără zahăr, care pot ajuta la păstrarea motivației.

Ultima masă până la ora 17:00

Oana mănâncă ultima masă a zilei până la ora cinci după-amiaza.

„Este o regulă foarte importantă și am aplicat-o și în perioada de menținere. Mâncând până în ora cinci, m-a ajutat foarte mult să-mi mențin greutatea”, a explicat ea.

Fără cheat day

În timpul dietei, Oana nu a avut zile în care să-și permită să mănânce orice.

„Ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate dorită”, a spus ea.

Sportul este esențial

„Sportul are o foarte mare importanță”, a spus Oana, subliniind că exercițiile fizice ajută la tonifierea pielii. Astfel intervenții chirurgicale pentru corectarea pielii lăsate nu vor mai avea rost.

Nu combinați carbohidrații cu proteinele

Aceasta este o altă regulă pe care Oana o respectă cu strictețe.

Pe lângă aceste reguli, Oana a urmat un program strict de exerciții fizice. Ea a făcut și masaje pentru a se asigura că pielea ei se adaptează la pierderea rapidă în greutate.

„Am mers zilnic la sală, unde două ore am făcut aerobic și am tras de fiare. Trebuie să știți că aveți nevoie de un instructor, pentru că singuri nu o să vă descurcați. De trei ori pe săptămână am mers la masaj. Sala și masajul mi-au ajutat pielea. Dacă vreți să slăbiți mult, trebuie să știți că aveți nevoie de ele, pentru că pielea voastră să reacționeze bine”, a explicat Oana.

Sursă foto – Instagram Oana Radu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc