Cum a reușit Lili Sandu să se vindece de premenopauză: „Am dat un adevărat restart organismului”

Lili Sandu a trecut prin momente dificile înainte de a deveni mamă pentru prima dată.
  • Publicat:
Cum a reușit Lili Sandu să se vindece de premenopauză: „Am dat un adevărat restart organismului”
Avea doar 29 de ani când a primit diagnosticul dur

Lili Sandu, în vârstă de 44 de ani, a vorbit fără rețineri despre diagnosticul dur pe care l-a primit la vârsta de 29 de ani din partea doctorilor. Cum a reușit prezentatoarea de la „Vorbește lumea” să scape de problemele de sănătate? 

Cum a reușit Lili Sandu să se vindece de premenopauză

Avea doar 29 de ani când Lili Sandu a primit o veste neplăcută din partea medicilor. Suferea de premenopauză. Pentru a-și rezolva toate problemele de sănătate, vedeta de la PRO TV a fost nevoită să își schimbe radical stilul de viață și să înceapă o dietă strictă. A fost nevoită să renunțe la anumite alimente care îi făceau rău.

Prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit că primele ședințe de terapie le-a făcut în Statele Unite ale Americii, acolo unde a decis să plece după decesul tatălui ei.

Avea doar 29 de ani când a primit diagnosticul dur

La scurt timp după ce tatăl ei s-a stins din viață, vedeta a primit o veste dureroasă din partea specialiștilor. Nu avea nici 30 de ani când Lili Sandu a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor micropolichistice și cu premenopauză. Din fericire, ea a reușit să își țină boala sub control datorită unei alimentații vegane. Cu toate că i-a fost greu la început, vedeta s-a obișnuit în cele din urmă.

A fost un verdict dur, mai ales că nu aveam nici 30 de ani. Mă simțeam neputincioasă și îmi era frică de viitor. Însă am avut mare noroc să întâlnesc un doctor naturopat în America. Acesta m-a ajutat enorm. Primul pas a fost să urmez o dietă strict vegană. Inițial, mi s-a părut imposibil, nu concepeam să nu mai mănânc brânză și alte produse de origine animală. Am crezut că nu voi rezista foarte mult timp, însă m-am surprins singură.

Am dat un adevărat restart organismului, lucru care l-a determinat să funcționeze, din nou, optim. Hormonii și intestinul joacă un rol definitoriu în sănătatea corpului unei femei. Le recomand tuturor oamenilor să aibă grijă la nutriție și intoleranțele alimentare, și să își facă analizele anual.”, a mărturisit vedeta de la PRO TV, pentru VIVA!

Sursa foto: instagram Lili Sandu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân