Cristina Cioran

Din luna septembrie ruleaza pe marile ecrane filmul Margo, pelicula care vorbeste despre complicatul destin al unei tinere prostituate, despre prejudecati, risc si dragoste. Rolului Margo i-a dat viata, cu multa naturalete, nimeni alta decat Dagmar din Pa
  • Publicat:
Cristina Cioran
Cristina Cioran

CSID: Ce reprezinta pentru tine rolul Margo?
Cristina Cioran: Margo este un personaj foarte interesant si cu el am spart gheata la capitolul roluri principale, deci e un pas important in cariera mea.

CSID: Ceva intamplari deosebite pe platourile de filmare de la Margo?
C.C.: La un moment dat a trebuit sa se filmeze o secventa in care Margo fuma, si s-au tras atatea duble incat am fumat aproape un pachet de tigari. M-am simtit rau dupa aceea.

CSID: Ai accepta un rol daca ar presupune sa te ingrasi 30 de kilograme si sa te razi in cap, de exemplu?
C.C.: Da, in principiu. Depinde insa si de poveste, de regizor… Am facut acest mic sacrificiu acum 5 ani, cand a trebuit sa ma rad in cap pentru un rol si sa stau asa un an. Dar a meritat din plin. Oricand as mai face-o.

CSID: Haina il face pe om sau omul face haina?
C.C.: Multi m-ar contrazice, dar amandoua merg mana in mana. Daca pui o haina extraordinar de scumpa sau foarte frumoasa si nu sti sa o porti, degeaba. Ceilalti vor observa doar haina. Daca pui o haina mai putin scumpa sau fara stralucire, dar o porti cu personalitate si cu incredere in sine, haina devine superba.

CSID: Esti o „victima” a modei?
C.C.: Intr-o oarecare masura. Nu imi permit lux, dar imi place sa ma imbrac cu gust, dupa rigorile modei.

CSID: Ai declarat ca stii sa gatesti. Da-ne o reteta, de exemplu mancarea ta preferata.
C.C.: Eu nu as putea trai fara carne, fac parte din grupa salbaticilor si nu ma dezic. Muschiul de vita cu unt este irezistibil, dar o reteta sanatoasa si foarte buna ar fi „Paste cu pui, menta si iaurt”, pentru care este nevoie de un piept de pui la gratar taiat marunt, paste fierte al dente, un borcan de iaurt si multa menta maruntita.

CSID: Ce mananci in timpul filmarilor?
C.C.: Nu prea mananc atunci cand lucrez. Nu pot. De obicei, in timpul filmarilor slabesc mult, pentru ca ma consum foarte tare.

CSID: Cu sportul cum te impaci?
C.C.: Prost. Nu ne-am inteles niciodata, dar in momentul acesta caut o cale de impacare.

CSID: Cum iti ingrijesti tenul in sezonul rece, ca tot se apropie?
C.C.: Uleiul de arbore de ceai imi ajuta tenul in acest sezon. Il folosesc timp de o saptamana zilnic, dupa care fac o pauza de doua saptamani si apoi reiau tratamentul. In rest folosesc o crema pentru ten uscat, masti cu argila si ulei de masline extravirgin.

CSID: Care parte a corpului iti da batai de cap?
C.C.: Cu greutatea am avut mereu probleme. Imi mentin greu silueta, mai ales ca vara ma ingras si iarna slabesc. E un fenomen ciudat, dar incerc sa detin controlul asupra cantitatilor de mancare si imi tot spun: ciocolata aduce numai necazuri. Cateodata imi iese, cateodata nu.

CSID: Vei apela la chirurgie plastica?
C.C.: Daca va fi imperios necesar, de ce nu!? Doar de asta s-a inventat…

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Brooke Shields- o mama fericita
Brooke Shields- o mama fericita
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân