Copy/paste pentru sanatate

articol
  • Publicat:
Copy/paste pentru sanatate
Copy/paste pentru sanatate

Noi, romanii, suntem mereu acuzati ca suntem campioni la imitat si ca nu avem originalitate. Eu pun acest „mic” defect pe seama europenizarii rapide, primita cu bucurie de tineri. Deci, daca vrem sa fim ca „ei“, trebuie sa-i imitam. Dar sa-i imitam bine! Uite, de exemplu, copiindu-le preocuparea pentru reintoarcerea la natura prin sport si hrana cat mai naturala. Si, bineinteles, prin ecologie. De exemplu, poti sadi un pom, dar poti fi si originala: cu o punguta in mana, poti face putina curatenie in parcul din apropierea casei. Mai ales ca deja ne bucuram de iesirile in natura care vor culmina cu vacanta de vara. Noi iti punem la dispozitie cele mai bune tips-uri ca tu sa stralucesti in sezonul fierbinte!

Le gasesti in suplimentul nostru si te sfatuim sa ti-l strecori chiar acum in geanta si sa-l porti cu tine peste tot! Iti oferim si un model de sportiva sau o sportiva model: Andreea Raducan. Noi am provocat-o la cateva exercitii de gimnastica si ne-a dovedit ca se descurca inca excelent. Aceasta ca sa vezi ce face sportul din om si gimnastica din Andreea Raducan!

Chiar daca traim in estul Europei, Vestul ne inspira, mai ales cand este vorba de obtinerea frumusetii. Si la noi in tara se aplica acum cele mai moderne tehnologii de stabilire a dietei perfecte, personalizate prin diagnosticarea cu Omniscan. Daca este urmata apoi de tratamentele corporale cu ultrasunete, putem vorbi de o revolutie a slabirii „made in France“. Europenii adora legumele verzi. Noi le avem din plin, proaspete, ieftine, „aproape“ organice, chiar daca mai sunt pe ici, pe colo modificate genetic.

Am glumit, genetica s-a limitat la cereale. Raman intacte salata, spanacul, urzicile, ceapa verde si rucola. Vorbim si despre sex, exploram zonele erogene si raspundem celor mai intime nelinisti prin Forum sex. Iar, in final, ca tot europeanul, ne pregatim si noi de o vacanta cu fructe de mare si ulei de masline. Unde? In patria dietelor mediteraneene, Creta. Ieftin, frumos, rustic si foarte grecesc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Nelly Furtado
Nelly Furtado
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân