Concertul susţinut de Lady Gaga în Bucureşti i-a lăsat pe unii spectatori cu gurile căscate, pe alţii i-a plictisit

Cântăreaţa Lady Gaga a susţinut aseară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, al doilea concert din seria pe care le are programate în Europa în cadrul turneului "The Born This Way Ball".
Concertul susţinut de Lady Gaga în Bucureşti i-a lăsat pe unii spectatori cu gurile căscate, pe alţii i-a plictisit

Cântăreaţa Lady Gaga a susţinut aseară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, al doilea concert din seria pe care le are programate în Europa în cadrul turneului „The Born This Way Ball”.

Circa 7.000 de persoane s-au adunat la faţa locului pentru a asista la concert. Acesta a început la ora 20.30, iar în deschidere a cântat Lady Starlight şi trupa The Darkness.

La concertul lui Lady Gaga au fost prezenţi şi copii cu vârste de 3 – 4 ani, însoţiţi de părinţi, organizatorii anunţând în prealabil că nu există limită de vârstă pentru a asista la acest show, informează MEDIAFAX.

După ce concertul a luat sfârşit, fanii şi-au dat cu părerea. După cum era de aşteptat, controversata cântăreaţă nu a mulţumit pe toată lumea, astfel că unii dintre cei prezenţi la concert s-au declarat plictisiţi sau au plecat înainte ca spectacolul să se termine.Foto: Silviu Matei pentru MEDIAFAX