Cine straluceste cel mai tare?

Bijuteriile sunt obligatorii pe covorul rosu. Iar daca tot trebuie sa le afisezi si la o simpla premiera si la stralucitoarele premii Oscar, atunci de ce sa nu faci cele mai scumpe alegeri posibile? Cu alte cuvinte, daca-i bal, bal sa fie!
  • Publicat:
Cine straluceste cel mai tare?
Cine straluceste cel mai tare?

Regulile nescrise, dar foarte clare, spun ca la orice rochie de seara, evident extrem de scumpa, trebuie sa asortezi cateva bijuterii. Alta regula nescrisa zice ca, indiferent cat de discrete sunt bijuteriile, acestea trebuie sa fie exorbitant de scumpe. Campioanele in privinta afisarii celor mai scumpe podoabe sunt Jennifer Lopez, care e de departe prima in top, Naomi Campbell, Beyoncé sau delicata actrita Alissa Milano. Ca sa fim total sinceri, ar trebui sa spunem ca pentru vreo premiera sau vreo mare festivitate nu trebuie neaparat sa-ti cumperi o opera de arta, ci poti sa o si inchiriezi. Dar si asta costa. Iar sa o cumperi? Un diamant roz, spre exemplu, incrustat in platina poate ajunge si la 2 milioane de dolari. De altfel, acest tip de bijuterie afisa Jennifer Lopez imediat dupa casatoria cu Marc Anthony. Insa cele mai scumpe sunt diamantele „gemene”. Adica iti pui si pe deget, dar si la gat aceeasi piatra si o astfel de distractie te poate duce si la 10 milioane de dolari. Dar de ce te-ai garnisi cu milioane de dolari mai ales cand faci cu mana multimii si… incidente pot aparea oricand? Cel mai probabil, raspunsul sta undeva… deasupra noastra. Alissa Milano a incercat o explicatie plauzibila: „In viata de zi cu zi, ma imbrac sport si nu port nici macar ceas. La o ceremonie importanta insa, pe gaturile femeilor din sala sunt afisate cateva sute de milioane de dolari si, daca nu intri in joc, esti exclusa, ceea ce, mai ales pentru o tanara actrita, nu e tocmai cea mai buna solutie”, marturiseste ea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”