Cine e rockerul din imagine?

Vedeta din imagine a participat la show-ul “Românii N-AU talent”, interpretând cu mult patos piesa “Ploaia” a trupei Cargo. Este pentru prima oară când vedeta apare într-o astfel de ipostază, schimbarea de stil fiind la 360 de grade: cu plete, ochelari de soare, geacă de piele şi o atitudine 100 % rock!
  • Publicat:
Cine e rockerul din imagine?

Vedeta din imagine a participat la show-ul “Românii N-AU talent”, interpretând cu mult patos piesa “Ploaia” a trupei Cargo. Este pentru prima oară când vedeta apare într-o astfel de ipostază, schimbarea de stil fiind la 360 de grade: cu plete, ochelari de soare, geacă de piele şi o atitudine 100 % rock! Dacă a impresionat sau nu juriul, rămâne de văzut.

Miercurea aceasta, pe 7 martie, de la 20.30, “Serviciul Român de Comedie” continuă seria “Românii n-au talent” cu un invitat special, care îşi va face o apariţie neobişnuită. Horia Brenciu este cel care apare, în show-ul lui Toni Grecu, echipat corespunzător, ca un rocker adevărat.

“Este pentru prima oară când îl auzim pe Brenciu interpretând o baladă rock. Va cânta “Ploaia” a celor de la Cargo şi pot să vă spun că ne-a impresionat pe toţi: pentru că gluma e gluma, însă cântarea va fi live”, dezvăluie Toni Grecu.

Citeşte şi: Recunoasteti acasta vedeta? Ce s-a intamplat de a imbatranit in felul acesta?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân