Charlize Theron, obligată să renunţe la păr pentru rolul său din „Mad Max”

Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa în pelicula "Mad Max 4", este devastată pentru că a trebuit să se radă din nou pe cap pentru a turna câteva duble ale unor scene din acest film, informează femalefirst.co.uk.
  • Publicat:
Charlize Theron, obligată să renunţe la păr pentru rolul său din

Charlize Theron, care o interpretează pe Imperator Furiosa în pelicula „Mad Max 4”, este devastată pentru că a trebuit să se radă din nou pe cap pentru a turna câteva duble ale unor scene din acest film, informează femalefirst.co.uk, citată de Mediafax.

Actriţa de origine sud-africană trebuie să se întoarcă în Namibia, alături de colegii ei de filmare Tom Hardy şi Rosie Huntington-Whiteley, pentru a intra din nou în pielea personajului Imperator Furiosa, fiind nevoită prin urmare să se radă din nou pe cap.
„Charlize nu a fost deloc încântată să se tundă pentru filmări şi s-a bucurat enorm când părul a început să crească la loc”, a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Mirror.

În timpul testelor de vizionare cu public, spectatorii nu s-au arătat prea încântaţi de anumite scene, iar regizorul şi scenariştii s-au întâlnit pentru a face câteva schimbări importante în scenariu, deoarece totul trebuie să fie perfect, având în vedere că este vorba despre un film cu un buget estimat la 100 de milioane de dolari.

„Charlize este bineînţeles obligată prin contract să accepte toate modificările aduse filmului, prin urmare se va rade din nou pe cap. Este devastată. Trebuie de asemenea să facă alte exerciţii fizice istovitoare, pentru a ajunge din nou la constituţia atletică pe care o avea cu un an în urmă”, a afirmat aceeaşi sursă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân