Ce pretenţii absurde au vedetele de la Hollywood?

Celebritatea şi, odată cu ea, banii au puterea de a schimba stilul de viaţă, nevoile, bucuriile şi bineînţeles pretenţiile. O viaţă în lumina reflectoarelor te poate face mai răsfăţat, poate uneori exagerat de selectiv şi greu de mulţumit.
  • Publicat:
Ce pretenţii absurde au vedetele de la Hollywood?

Celebritatea şi, odată cu ea, banii au puterea de a schimba stilul de viaţă, nevoile, bucuriile şi bineînţeles pretenţiile. O viaţă în lumina reflectoarelor te poate face mai răsfăţat, poate uneori exagerat de selectiv şi greu de mulţumit.

„Nu există nicio îndoială că ne comportăm diferit atunci când sunt implicaţi banii. Banii nu sunt doar un instrument prin care ne achiziţionăm ceea ce ne dorim în viaţă ei ne poziţionează într-o anumită ierarhie”, spune Sheena Iyengar, professor universitar la Columbia Business School.
Să fie acesta motivul pentru care unele dintre cele mai bine plătite vedete din industria showbiz-ului au dat dovadă de foarte puţină logică prin pretenţiile şi cerinţele lor absurde de-a lingul anilor?

Mariah Carey

Mariah Carey este unul dintre starurile de la Hollywood care nu poate merge nicăieri fără asistentul personal. În plus diva insistă să aibă un însoţitor chiar şi în baie, pentru a-i ţine prosopul. De fiecare dată când are o apariţie publică, orice poster care nu au legătură cu personalitatea sa trebuie îndepărtat – nu tolerează postere ale altor staruri, mai ales ale Christinei Aguilera.

La una dintre apariţiile sale, vedeta a cerut să fie adusă cu un Rolls-Royce, pe un covor roz, până la un podium roz, în interiorul unei clădiri. Aceasta a insistat să fie aduse 20 de pisici şi 100 de porumbei albi să fie eliberaţi, ca parte a ceremoniei – din păcate pentru ea, cererea a fost respinsă din cauza regulilor de securitate şi sănătate.

 Jennifer Lopez

Pentru a face parte din juriul de la American Idol, Jennifer Lopez ar fi cerut să aibă un dressing room, propria echipă de stilişti plus un salariu de aproximativ 16 milioane de euro pe an. Pentru aceste cerinţe exagerate diva era foarte aproape de a fi exclusă dintre juraţi, la vremea respectivă. J.Lo a părăsit anul acesta concursul, la doar o zi după ce Steven Tyler a anunţat că nu va mai face parte din juriu.

Prince

Prince a fost dintotdeauna excentric iar pretenţiile sale dovedesc din plin acest lucru. Starul insistă ca totul în camera sa să fie acoperit cu folie de plastic, pentru a se asigura că totul rămâne curat şi neatins.

Madonna

Reginei muzicii pop ii plac lucrurile dark iar aceasta este prima sa cerere. Oriunde merge, diva vrea ca luminile să fie oprite. Motivul: Madonna vrea să observe stelele. O altă cerere a artistei în timpul turneelor sale este să-i fie instalată o cadă adâncă în cabină.

Citeşte continuarea pe one.ro.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân