Cătălin Zmărăndescu a fost suspect de cancer. Ce au descoperit doctorii la un simplu control de rutină. S-a temut pentru viața lui

Fostul luptător a făcut dezvăluiri surprinzătoare.
  • Publicat:

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat luna trecută de la Survivor All Stars, după șapte săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Întors în România, fostul kickboxer a vorbit despre un subiect mai delicat. Sportivul a recunoscut că s-a confruntat cu unele probleme de sănătate. A fost chiar suspect de cancer! 

Cătălin Zmărăndescu a fost suspect de cancer

Competiția Survivor All Stars l-a ajutat pe Cătălin Zmărăndescu să-și descopere, întâmplător, anumite probleme de sănătate. Într-un interviu pentru Cancan.ro, fostul luptător a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el.

„A venit a doua oportunitate cu Survivor, zic «de ce să mă duc la Survivor, de ce să accept?!». Am o academie de sport la Târgoviște, mi-am băgat căldura în sală, mi-am făcut niște îmbunătățiri, zic «am niște bani buni de dat pentru treaba asta, merită, mă duc la Survivor, iau banii grămadă, plătesc, să nu mă doară capul». Zic «măcar termin cu sala asta definitiv, stau liniștit, îmi văd de ale mele», cam asta a fost în capul meu.

A venit ziua în care trebuie să faci vizita medicală. Auzeam «ăla probleme cu genunchii, ăla nu știu ce, ăla nu știu ce». Îmi zice pe final, făcusem radiografiile la genunchi, la spate, îmi zice doctorul «stai cel mai bine dintre ei, fizic». Și eu zic «dar ce e pata aia pe picior?», am văzut o pată neagră pe femurul piciorului stâng. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul și am început să mă duc. Nu era în regulă, o pată destul de urâtă pe interiorul femurului stâng”, a declarat Cătălin pentru Cancan.ro. 

Citește și: Steve Rider a vorbit deschis despre cancerul de prostată. Prezentatorul tv a fost la un pas de moarte: „Dacă soția mea nu m-ar fi pus să merg la medic…”

Pata de pe picior era benignă

A făcut mai multe investigații medicale, pentru a se asigura că totul este în regulă cu el. Din fericire, analizele au arătat că pata era benignă.

„M-am dus, am discutat cu medicul ortoped, a încercat omul să nu mă sperie, mi-a zis «poate să fie malign sau benign». Dar zice «ar trebui să stai liniștit, pentru că nu a afectat marginile osoase, poate să nu fie», oricum în capul meu deja o luasem razna, «bă, am copii de crescut».

Mai am doi din altă căsătorie, care sunt mari, băiatul face 25 de ani în iunie, fata face 23, îi am pe ceilalți mici – o am pe Matilda care are cinci ani și jumătate, Vladimir trei ani și jumătate. Te gândești «ăștia nici nu știu cu ce se mănâncă viața, sunt la început, trebuie să am grijă de ei, cum fac asta?!». Eu nu cred că mi-am încheiat încă socotelile cu pământul ăsta, mai am de lucru. M-am dus, mi-am făcut analize peste tot, urmează să le fac din nou la șase luni, la un an de zile, la doi ani de zile. Verdictul a fost că este benign, nu prezintă o structură pe care o prezintă de obicei cancerul, rămâne de văzut ce fa vi pe viitor, dacă va fi nevoie să facă puncție, să vadă exact, să extragă. Momentan ar fi OK”, a mai adăugat fostul concurent de la Survivor All Stars.

Sursa foto: Cancan& Facebook Survivor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân