Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie la New York Couture Fashion Wee

Designerul Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie, "Domina", luni, la New York Couture Fashion Week, ne anunţă agenţia de presă Mediafax.
  • Publicat:
Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie la New York Couture Fashion Wee

Designerul Cătălin Botezatu îşi va prezenta cea mai nouă colecţie, „Domina”, luni, la New York Couture Fashion Week, ne anunţă agenţia de presă Mediafax.

Cătălin Botezatu a plecat vineri dimineaţa spre New York. Designerul român a fost invitat, pentru a opta oară, la festivalul de modă New York Couture Fashion Week.

Botezatu va prezenta luni, în seara de gală a evenimentului, cea mai nouă colecţie a sa, „Domina”, în faţa a peste 3.000 de persoane. În impozanta sală Grand Ballroom a Hotelului Waldorf Astoria vor fi prezenţi stilişti, critici de modă, jurnalişti din peste 25 de ţări, oameni de afaceri şi vedete.

Colecţia „Domina” cuprinde numai rochii de seară, realizate din materiale preţioase, completate de dantelă franţuzească, blănuri şi pene.

La ediţiile anterioare ale New York Couture Fashion Week, criticii au declarat că designerul român a fost o reală atracţie pentru mass-media, graţie creaţiilor sale şi a modelelor machiate şi coafate într-un stil extravagant de echipa formată din Mirela Vescan şi Laurent Tourette.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu îşi plânge de milă: „Sunt cel mai nefericit om. M-am săturat!”

Catalin Botezatu, un virtuoz al artei culinare! Vezi ce fusion food prepara!

Catalin Botezatu: „Showbiz-ul romanesc este zero”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”