Britney Spears se intoarce la scoala

Un liceu din New York a avut un vizitator surpriza in persoana lui Britney Spears.
Britney Spears se intoarce la scoala
Britney Spears se intoarce la scoala

Un liceu din New York a avut un vizitator surpriza in persoana lui Britney Spears. Starul pop s-a prezentat miercuri la John Philip Sousa M. S. 142 din Bronx pentru a inmana un cec de 10.000 de dolari pentru dotarea studioului de muzica al scolii.

In momentul intrarii in scoala, Britney a fost intampinata cu un spectacol al trupei Sousatones, compusa din 8 copii si condusa de regizorul Sal Mazzola. "Cand esti gata sa ne duci sa cantam undeva, noi suntem pregatiti" i-a spus el lui Britney.

Spears care are in planuri un tur in 2009 i-a raspuns: "Voi sunteti primii pe care ii voi suna." Mazzola le-a spus copiilor dinainte ca vor canta pentru un oaspete de calibru, dar n-au aflat despre cine este vorba decat in dimineata respectiva.

Brintey a mai avut parte si de o serenada tinuta de un cor de 7 fete, printre care solista Rachel Lewis (14 ani) care a cantat "I Am Woman". Donatia a venit din partea lantului Elizabeth Arden, care detine si parfumurile lui Britney – Believe, Fantasy si Curious.

"Chiar mi-a placut timpul petrecut la liceul John Philip Souza. Lucrez cu cei de la Elizabeth Arden de 5 ani si stiu cat de entuziasmati sunt toti de scoala aceasta. Mi-a placut sa ascult orchestra, iar copiii au cantat minunat.  Faptul ca cei de la Elizabeth Arden au facut o donatie atat de mare pentru studioul scolii in numele meu a fost foarte generos" a declarat Britney revistei People.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Emilia Potenteu - psiholog - Redactor
Emilia Potenteu este psiholog şi a fost colaborator al revistei şi site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. Emilia Potenteu este autor al multor texte dedicate problemelor psihologice de cuplu, problemelor sexuale care intervin în cuplu, dar şi provocărilor pe care le ridică educaţia sexuală ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân