Jennifer Aniston a angajat un terapeut sa se ocupe de cainele ei

Jennifer Aniston a angajat un terapeut pe care il plateste cu 250 de dolari pe saptamana sa ii faca masaj, tratamente Reiki si acupunctura cainelui ei.
  • Publicat:
Jennifer Aniston a angajat un terapeut sa se ocupe de cainele ei
Jennifer Aniston a angajat un terapeut sa se ocupe de cainele ei

Jennifer Aniston a angajat un terapeut pe care il plateste cu 250 de dolari pe saptamana sa ii faca masaj, tratamente Reiki si acupunctura cainelui ei. "Normal a fost companionul constant al lui Jennifer de-a lungul tuturor dificultatilor ei emotionale, insa a imbatranit si are incheieturile dureroase si nu mai este la fel de agil.

Jennifer nu vrea sa ii administreze un tratament deocamdata, asa ca a optat pentru tratamente spa administrate de un tehnician veterinar licentiat", a declarat un apropiat al actritei, informeaza Female First. Se pare ca tratamentul terapeutic, administrat la casa din Malibu a lui Aniston, a inceput deja sa dea rezultate, cainele fiind mult mai vioi dupa sedintele adminitrate de terapeut.

Saptamana trecuta, actrita, care s-a despartit recent de cantaretul John Mayer deoarece acesta nu vroia o relatie stabila, a declarat ca ar vrea ca barbatii din viata ei sa fie la fel de stabili precum cainele sau. "N-ar fi rau pentru un barbat ca, atunci cand ajunge acasa, sa alerge vesel catre femeia lui", a spus Jennifer.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân