Beyonce are inel de 5 milioane de dolari

Artista si-a scos in lume podoaba cu prilejul unui concert desfasurat in weekend, la Radio City Music Hall, din New York.
  • Publicat:
Beyonce are inel de 5 milioane de dolari
no title

Artista si-a scos in lume podoaba cu prilejul unui concert desfasurat in weekend, la Radio City Music Hall, din New York. Creatie a designerului Lorraine Schwartz, inelul lui Beyonce este realizat din platina si este impodobit cu un diamant gigantic de 18 carate.

A slabit zece kilograme

Extrem de incantata de inelul primit de la sotul ei, artista s-a lasat fotografiata din toate unghiurile de catre zecile de fotografi acreditati la eveniment, mai ales ca se putea mandri si o silueta de top-model. "Beyonce arata minunat. Rochia scurta pe care a purtat-o la eveniment i-a pus in valoare silueta.

Stiu ca in urma cu cateva luni a fost nevoita sa se ingrase cu zece kilograme pentru a putea juca in filmul "Cadillac Records", dar acum arata incredibil de bine.

A slabit in timp record", a povestit unul dintre fericitii care au reusit sa puna mana pe un autograf al cantaretei. Conform unor declaratii facute chiar de aceasta, in spatele siluetei filiforme pe care o afiseaza astazi se afla o vointa de fier. "Fara cartofi prajiti, fara bomboane, fara dulciuri, fara mancare de fast-food, acesta este secretul meu", a povestit cantareata.

Sursa: Cancan
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân