Băuturile care o feresc de boli pe Sofia Vicoveanca. Le consumă la prima oră, dimineața, și seara, înainte de culcare

Care este secretul longevității artistei populare
  • Publicat:
Băuturile care o feresc de boli pe Sofia Vicoveanca. Le consumă la prima oră, dimineața, și seara, înainte de culcare
sursa foto: Facebook

Sofia Vicoveanca are 82 de ani, dar se menține într-o formă de zile mari! Atunci când urcă pe scenă, artista de muzică populară uimește cu energia sa, iar mulți au fost curioși să afle care este secretul longevității acesteia. Se pare că solista are un ritual bine pus la punct și zilnic bea câteva băuturi-minune!

Sofia Vicoveanca, într-o formă de zile mari la 82 de ani

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 82 de ani, este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Cu toate că are o vârstă înaintată, Sofia Vicoveanca este plină de energie și are un tonus de invidiat, iar acest lucru se datorează unui obicei de la care artista nu se abate niciodată.

Cântăreața are mare grijă de sănătatea sa și consumă zilnic o băutură care o ferește de diverse boli. Sofia Vicoveanca le-a dezvăluit și fanilor rețeta sa secretă.

Ea a precizat că dimineața, la prânz și seara, bea un amestec format din gălbenuș de ou, unt cald și o lingură de zahăr. În acest fel, solista își menține puternic sistemul imunitar. Totodată, acest remediu naturist este foarte bun pentru gât și plămâni.

”Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat artista pentru Ego.ro. 

Citește și: Cele 25 de alimente alcaline care previn cancerul, obezitatea și bolile de inimă

Remediile naturiste la care apelează solista

În ceea ce privește alimentația, Sofia Vicoveanca are grijă să consume multe legume crude, pe care le prepară sub formă de sucuri.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănanc branză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea ea, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Colagenul – cât de eficiente sunt suplimentele și în ce alimente găsim această proteină esențială pentru piele și oase

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân