Arnold Schwarzenegger i-a adus un tribut celui ce a fost gurul fitnessului, Joe Weider

Joe Weider, cunoscut drept un "guru al bodybuildingului" şi drept cel care l-a lansat la Hollywood pe Arnold Schwarzenegger, a murit la Los Angeles, la vârsta de 93 de ani, în urma unui infarct.
  • Publicat:
Arnold Schwarzenegger i-a adus un tribut celui ce a fost gurul fitnessului, Joe Weider

Joe Weider, cunoscut drept un „guru al bodybuildingului” şi drept cel care l-a lansat la Hollywood pe Arnold Schwarzenegger, a murit la Los Angeles, la vârsta de 93 de ani, în urma unui infarct.

Weider este creatorul celebrului concurs de bodybuilding „Mr Olympia”, dar şi deţinătorul unui imperiu de reviste de fitness. Schwarzenegger a adus un tribut celui pe care l-a numit „naşul fitnessului”. 

„Ne-a învăţat că dacă muncim din greu şi ne antrenăm putem ajunge campioni. Pe vremea când eram numai un băiat din Austria, revistele lui mi-au oferit inspiraţia şi motivaţia de a-mi depăşi limitele şi de a-mi imagina un viitor mult mai bun”, a scris actorul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân