Aproximativ 7.500 de spectatori la concertul lui Carrera

  • Publicat:
Aproximativ 7.500 de spectatori la concertul lui Carrera
Aproximativ 7.500 de spectatori la concertul lui Carrera

Aproximativ 7.500 de spectatori au luat parte, duminica seara, la concertul sustinut de tenorul Joe Carrera pe strandul Tineretului din Timisoara.

Concertul programat pentru ora 20.00 a inceput cu aproape o ora intarziere pentru ca spectatorii au avut voie a intre in incinta strandului abia la ora 19.30, iar din cauza multimii evenimentul a inceput mai tarziu. Tenorul le-a avut alaturi pe scena pe sopranele abina Puertola si Alexandra Coman, precum si pe nepotul sau, Joe Carrera David Gimenez, care a fot dirijorul pectacolului.

Un moment deoebit al concertului a fot acela cand primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a inmanat lui Carrera placheta de argint a orasului, in lemn de onoare pentru ca a concertat la Timisoara. Tenorul a mai primit un dar si de la invitatii ai peciali, inalte oficialitati ale ordinului Cavalerilor de Malta.

Printre acestia s-a aflat si basistul Joey DeMaio, fondatorul trupei rock Manowar, care a deci a vina la Timisoara pecial pentru a participa la acet concert. Joey DeMaio i-a avut alaturi de el si pe primul-ministru al Ordinului, Sir George Popper, precum si alte inalte oficialitati ale ordinului cavalerec. Spectatorii s-au declarat incantati de concert, care a durat pana aproape de miezul noptii si a avut doua parti.

Articol preluat de pe Mediafax.ro
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Salma Hayek si-a anulat logodna
Salma Hayek si-a anulat logodna
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân