Andreea Raicu l-a înlocuit pe Tudor cu un gay

  • Publicat:
Andreea Raicu l-a înlocuit pe Tudor cu un gay
Andreea Raicu l-a înlocuit pe Tudor cu un gay

Se comentează din nou din ce în ce mai mult pe seama cuplului Tudor Chirilă–Andreea Raicu. Dacă, prin sărutările lor pătimaşe în public, i-au convins la un moment dat pe cei sceptici că relaţia lor este veridică, în prezent, cuplul nonconformist e supus din nou asediului de îndoieli. De pildă, alaltăseară, la petrecerea Finlandia Vodka, organizată la Fratelli Espresso Bar, Andreea a venit fără cântăreţul trupei Vama, dând astfel prilej de bârfă multor cerculeţe de petrecăreţi formate ad-hoc. Cârcotaşii au început să-i contorizeze vedetei TV apariţiile în public şi să remarce faptul că, la evenimentele cu importanţă deosebită pentru Tudor, Andreea nu lipseşte niciodată.

La invitaţiile pe care însă Raicu trebuie să le onoreze, Chirilă spune „pas”. S-a speculat aseară o dată în plus combinarea lor exclusiv pe considerente de imagine, mai ales că bruneta nu părea deloc grăbită în drumul ei spre casă. Petrecerea a început pentru Raicu la ora la care a început pentru toată lumea (21.30), dar s-a terminat ceva mai devreme, e-adevărat, vedeta părăsind clubul în jurul orei 1.00, însoţită de o aparenţă de bărbat, un anume Joaquin Bonilla, personaj foarte cunoscut în lumea gay-lor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân