Andreea Antonescu, carne de tun pentru miliardarii romani

Daca rasfoiti "Adevarul 500 Miliardari", vei gasi nu unul, ci doi iubiti ai Andreei Antonescu, deveniti celebri nu doar prin afacerile de milioane de euro, dar si prin relatiile intens mediatizate cu celebra cantareata.
  • Publicat:
Andreea Antonescu, carne de tun pentru miliardarii romani
Andreea Antonescu, carne de tun pentru miliardarii romani

Daca rasfoiti „Adevarul 500 Miliardari”, vei gasi nu unul, ci doi iubiti ai Andreei Antonescu, deveniti celebri nu doar prin afacerile de milioane de euro, dar si prin relatiile intens mediatizate cu celebra cantareata.

Barbatul pentru care Andreea Antonescu a fugit de acasa la 18 ani (Iustin Paraschiv – 27 ani) are acum o avere estimata la 80 milioane de euro, este originar din Mizil si are o firma de distributie de carne, dar si alte afaceri imobiliare.

A devenit „celebru” dupa scandalul iscat de raposatul tata al cantaretei, care nu a fost deloc incantat ca fiica sa a plecat sa traiasca cu el. Cei doi s-au despartit dupa 6 ani. Intre timp Iustin a facut o avere imensa si este printre cei mai doriti burlaci din Romania, avand si un fizic de invidiat.

Actualul iubit al Andreei (Traian Spak) are tot 27 de ani, este tot blond cu ochii albastri si are afaceri tot in domeniul carmangeriei. Cam multe asemanari, insa Andreea a explicat ca toate sunt pure coincidente.

Se pare ca si Traian Spak a intrat in vizorul presei mondene tot datorita Andreei Antonescu, iar lista ramane deschisa.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân