Andra a trecut printr-o dramă mare, când a aflat că mama ei are o tumoră la rinichi: „A fost o operație grea, de multe ore. Am plâns”

Solista a făcut dezvăluiri cutremurătoare.
  • Publicat:

Andra, una dintre cele mai iubite soliste din România, a vorbit despre cel mai greu moment din familia sa. În urmă cu mai bine de 17 ani, mama ei a fost operată de urgență din cauza unei tumori pe rinichi. 

 

Andra și familia ei au trecut prin clipe groaznice

„În 2007 cred că s-a operat ea. Ea tot lua pastile de durere. Zicea că o doare mijlocul și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize. Am zis să facem și un ecograf. Când au văzut acolo analizeze și ecograful, au zis că de urgență trebuie să mergem la Fundeni. Să se opereze rapid pentru că avea o tumoare de 15 cm pe un rinichi. Ei credeau că este extinsă și pe ficat. A fost așa o chestie…Doamne, foarte greu! Ne-am dus la Fundeni de dimineață. Ei au zis să se opereze de urgență”, a povestit Andra în podcastul Fain și Simplu, moderat de Mihai Morar.

Andra nu a fost singură în acele momente extrem de grele, ci i-a avut alături și pe frații săi. Experiența cu mama lor i-a apropiat și mai mult. Din fericire, femeia și-a revenit în totalitate după operație.

Citește și: Cum arată Leonard Miron după ce a învins cancerul pancreatic. E transformat total

„Eu am sunat, la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la ora 14 erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei și că de asta e bine să fie mai mulți. La bucurie toată lumea se adună, dar când e un moment așa de greu, să fii singuri la părinți e greu. Să nu poți împărții durerea aia că mama ta, se poate întâmpla ceva cu ea. A fost o operație grea de multe ore. Eu a trebuit să plec la concert, am plâns tot drumul Am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Țin minte că m-am dus la o emisiune cu Săndel și cântam „Drumul vieții ne desparte”, a mai adăugat Andra.

Sursa foto: capturi video

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân