Cum poți atrage abundența în viața ta. Psihoterapeut Gina Chiriac, dezvăluiri fabuloase la „Altceva cu Adrian Artene”

  • Publicat:
Cum poți atrage abundența în viața ta. Psihoterapeut Gina Chiriac, dezvăluiri fabuloase la „Altceva cu Adrian Artene

Gina Chiriac, psihoterapeut și formator în psihoterapie integrativă, este invitatul de săptămâna aceasta al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. În discuția purtată cu Adrian Artene, specialistul a tratat o temă extrem de intens povestită pe social media și nu doar acolo, în aceste zile.
 
„Întâlnirea pe care am avut-o la ALTCEVA cu Gina  Chiriac are menirea de a „aprinde lumina” în interiorul fiecăruia dintre noi! Doctor în psihologie și președinte al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, invita mea demonstrează într-o manieră revelatoare faptul că realitatea este ca o plastilină pe care putem să o modelăm după voința noastră. Și, totodată, Gina Chiriac ne instruiește
* cum să accesăm puterea gândurilor
* cum să activăm Legea rezonanței
* cum să ne desprindem de dependențe și relații toxice
* ori cum să ne vindecăm prin… suferință!”, declară Adrian Artene.
 
Puterea gândurilor este nemărginită, iar cine ajunge să o acceseze devine cel mai împlinit om de pe Pământ? De ce? Pentru că a obținut ceea ce și-a dorit. Teoria conform căreia devenim ceea ce gândim nu este neapărat nouă, însă felul în care alege să o explice Gina Chiriac, în cel mai nou episod de podcast „Altceva cu Adrian Artene”, este absolut revelator.
 
„Ce sunt gândurile mele? Sunt tot o formă de energie. Ce sunt emoțiile mele? Știți că acum se pot măsura emoțiile și au frecvențe. Este foarte interesant și, apropo de recunoștință, ca și compasiunea și iubirea sunt cele mai înalte frecvențe.
 
Și atunci eu ca să pot să rezonez cu ce îmi doresc acolo, în rugăciune, e nevoie să mă rog din starea de creator de realitate, nu din starea de victimă. Că dacă sunt amărât înseamnă că eu nu sunt pe frecvența bogăției. De aceea celor bogați li se mai dă și celor săraci li se iau taxe și impozite. Asta nu înseamnă că cei bogați nu au taxe și impozite”, a explicat Gina Chiriac.
 
„Avem nevoie de abundență în iubire, în relații”
 
În continuare, în dialog cu Adrian Artene, psihoterapeutul a punctat faptul că „este foarte importantă starea” atunci când ceri universului ceva.
 
„Vorbesc despre orice produce imaginația ta. Poate să fie vizualizare. Pot să fie afirmații. Vorbesc despre stări. E foarte importantă starea. Avem nevoie de abundență. Avem nevoie de abundență în iubire, în relații, cât de frumos este să ai prieteni inteligenți. Mie asta mi se pare cea mai importantă formă de abundență: în relații. Cum este să petreci o duminică cu oameni inteligenți și frumoși și să te simți bine. Deci dacă tu te uiți în sufletul tău ca părinte – că se spune că ceea ce este sus este și jos – n-ai vrea să aibă copilul tău tot ce-ți ce îți dorești tu cel mai bun? Deci iată că dacă ai aceste credințe poți real să atragi o viață mai bună și mai împlinită, ca stare. Deci e foarte importantă starea.
 
(Trebuie să fie – n .red.) o stare de pace și de conectare la tot pentru că noi suntem separați – și asta este tot o realitate a fizicii cuantice – doar în materie, însă real nu există separare. Asta înseamnă că eu sunt deja în legătură nu doar cu tot ceea ce înseamnă cunoaștere, dar sunt eu sunt în legătură cu un infinit de posibilități ale destinului meu. Asta înseamnă că undeva, într-un univers, există cea mai bună variantă a mea care se întâlnește cu cei mai frumoși oameni, care are abundența de care are nevoie să existe, care are oportunitățile.
 
Deci asta înseamnă că nu există timp și spațiu și atunci eu ceea ce pot să învăț este cum să atrag din acel univers cea mai bună variantă de destin a mea”, a afirmat Gina Chiriac, la podcastul lui Adrian Artene.
 
EPISODUL COMPLET POATE FI URMĂRIT AICI: Cum ne creăm propria realitate! GINA CHIRIAC, despre puterea cuvintelor: „Devenim ceea ce gândim!”

 

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul. Conținutul „Altceva cu Adrian Artene” poate fi urmărit și pe conturile de FacebookInstagramTikTok, dar și pe grupul de WhatsApp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân