Adelina Pestriţu – sedinţă foto sexy la Vulcanii Noroioşi

Adelina Pestriţu a avut parte de o întreagp aventură la prima vizită pe care a facut-o la Vulcanii Noroiosi, acolo unde a plecat cu o echipă numeroasă pentru o şedintă foto sexy, inedită, de vară.
  • Publicat:
Adelina Pestriţu – sedinţă foto sexy la Vulcanii Noroioşi

Adelina Pestriţu a avut parte de o întreagă aventură la prima vizită pe care a făcut-o la Vulcanii Noroioşi, acolo unde a plecat cu o echipă numeroasă pentru o şedintă foto sexy, inedită, de vară.

„Deplasarea la Vulcanii Noroioşi a fost o întreagă aventură. Ne-am simţit de parcă încă eram în liceu şi plecam în tabără. Am închiriat un Van, ne-am urcat toţi 9, inclusiv o fetiţă dulce foc care face parte din echipă, fetiţa stilistei noastre, Eniko Szanto. Cu buclele la purtător realizate de hairstylist-ul Adrian Perjovschi şi cu zâmbetul aferent, am pornit către Vulcanii Noroioşi, destinaţie care era pe lista mea de obiective de atins, de foarte multă vreme”, povesteşte Adelina Pestriţu.

Prin această şedinţă foto estivală, Adelina dezvăluie care sunt piesele de rezistenţă în materie de costume de baie pentru vara aceasta, fie că este vorba despre o ieşire la piscină, fie că este vorba despre o escapadă la plajă. “Când vă alegeţi costumul de baie, vă sfătuiesc să fiţi atente la ceea ce emanaţi atunci când îl veţi purta: senzualitate, fineţe, elegaţă, sex-appeal sau jovialitate. A fost una dintre cele mai tari şedinţe foto pe care le-am avut, ca să nu mai vorbesc de rezultat. Pozele sunt fantastice şi abia aştept să vi le prezint.”


Întreaga aventură din excursia la Vulcanii Noroioşi şi şedinţa foto care a atras privirile turiştilor din zonă vor fi redate în curand pe www.edamagazine.ro. “Avem o ţară foarte frumoasă care merită vizitată şi admirată”, a adăugat Adelina. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân