Adela Popescu şi DJ Project, primul concert împreună

Adela Popescu, interpreta Ralucai în serialul "Pariu cu viata”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30, de Pro Tv, şi colegii de la DJ Project vor avea prima lor apariţie într-o emisiune de televiziune, mâine, de la 17.45, la "Happy Hour”.
  • Publicat:
Adela Popescu şi DJ Project, primul concert împreună
Adela Popescu şi DJ Project, primul concert împreună, într-un club

Adela Popescu, interpreta Ralucai în serialul „Pariu cu viata”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30, de Pro Tv, şi colegii de la DJ Project vor avea prima lor apariţie într-o emisiune de televiziune, mâine, de la 17.45, la „Happy Hour”.

„Vom cânta o piesă mai veche, însă pregătim un frumos mărţişor de primăvară pentru toţi fanii DJ Project. Îmi doresc foarte mult ca ei să mă adopte şi mă bucur că, la fiecare concert, îi simt alaturi”, mărturiseşte Adela. Din dorinţa de a avea o prestaţie impecabilă pe Adela Popescu a reluat cursurile de canto la şcoală Danei Dorian.

În emisiunea lui Cătălin Măruţa, în noua formulă, cu Adela Popescu solistă, DJ Project vor vorbi şi despre proiectele de viitor. „In acest week-end avem primul nostru concert într-un club din Regie şi am mari emotii”, mărturiseşte Adela Popescu.

Citeste si: Adela Popescu va canta alaturi de DJ Project

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân