Adela Popescu şi DJ Project cână la închiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European

Adela Popescu şi DJ Project vor cânta la ceremonia de închidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), în această seară, fiind foarte nerăbdători să fredoneze alături de publicul prezent cel mai nou single al lor, "Vraja ta".
  • Publicat:
Adela Popescu şi DJ Project cână la închiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European

Adela Popescu şi DJ Project vor cânta la ceremonia de închidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), în această seară, fiind foarte nerăbdători să fredoneze alături de publicul prezent cel mai nou single al lor, „Vraja ta”.

„Suntem onoraţi că vom cânta la închiderea FOTE, pentru că este un eveniment foarte important. Daca nu fac performanţă în sport şi nu pot să particip la olimpiadă, cântând simt că fac parte şi eu din acest festival”, declară Adela Popescu, care revine în sezonul al patrulea din serialul „Pariu cu viaţa”, difuzat începând din 13 martie, în fiecare miercuri, de la ora 21.30, la Pro TV.

Iubitori ai sporturilor de iarnă, DJ Maxx şi DJ Gino Manzotti, care formează DJ Project, vor să profite de faptul că ajung în Poiana Braşov pentru a învăţa să facă snowboard chiar de la colega lor de trupă, Adela.

  „Aşa că weekendul acesta vom cânta la închiderea festivalului, vom schia, vom face snowboard şi ne vom întoarce sâmbătă seară pentru a cânta prima dată în Bucureşti noul nostru single, «Vraja ta»”, adaugă Adela Popescu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân