A apărut numărul de iunie GLAMOUR! Inspiraţie pentru o lună colorată

Kate Hudson este vedeta de pe coperta ediţiei de iunie a revistei GLAMOUR. Într-un interviu exclusiv pentru GLAMOUR US, Kate Hudson dezvăluie cum arată viaţa ei acum: s-a logodit cu Matthew Bellamy şi este acum mama a doi băieţi. Ryder, fiul ei cel mare, rod al căsătoriei cu Chris Robinson, are nouă ani.
  • Publicat:
A apărut numărul de iunie GLAMOUR! Inspiraţie pentru o lună colorată

Kate Hudson este vedeta de pe coperta ediţiei de iunie a revistei GLAMOUR. Într-un interviu exclusiv pentru GLAMOUR US, Kate Hudson dezvăluie cum arată viaţa ei acum: s-a logodit cu Matthew Bellamy şi este acum mama a doi băieţi. Ryder, fiul ei cel mare, rod al căsătoriei cu Chris Robinson, are nouă ani. În luna mai apare primul ei  fashion line – o colecţie-capsulă creată împreună cu Ann Taylor – Kate fiind în acelaşi timp şi imaginea colecţiei. Cu o apariţie spectaculoasă în serialul Glee, unde interpretează rolul exigentei profesoare de dans a lui Lea Michele şi un nou film, thrillerul politic The Reluctant Fundamentalist, Hudson marchează un punct de cotitură într-o carieră conturată mai ales de roluri în comedii romantice. „Simt că aceasta este o perioadă extraordinară din viaţa mea“, spune Kate, în timp ce se aşază confortabil pe podea şi pune mâna pe telefon – GLAMOUR SUA a organizat o discuţie între Kate şi una dintre femeile pe care ea le admiră cel mai mult, cineasta Mira Nair, care este şi regizoarea filmului The Reluctant Fundamentalist.  Nair, cunoscută mai ales pentru filmul Monsoon Wedding, locuieşte în Uganda, însă continentele care le despart nu le împiedică pe cele două prietene să se bucure de o conversaţie despre maturizare, actorie, viaţă şi dans. Citeşte mai multe în GLAMOUR, ediţia de iunie, la chioşcuri din 27 mai.

Pentru cei trei tineri din paginile revistei, fotografia e în acelaşi timp joacă, pasiune şi strădanie. Iar scenariile contemporane imaginate de ei, pe alocuri ironice, visătoare ori ghiduşe, reprezintă un manifest splendid pentru fotografiile unei noi generaţii. Citeşte mai multe despre colecţionarii de imagini, în rubrica GLAMOUR Generation – Dani Ioniţă, Ioana Moldovan şi Ioana Bîrdu dezvăluie fotografiile unei noi generaţii.

Dacă te-ai întrebat de ce asiaticele îşi păstrează aceeaşi siluetă firavă de-a lungul anilor, în revista GLAMOUR din această lună poţi citi despre regimul lor alimentar şi care sunt trucurile pe care le poţi împrumuta din dieta orientală ca să te bucuri de o siluetă impecabilă.

Şi pentru că ne dorim o vară minunată, citeşte în paginile GLAMOUR ce să faci pentru ca fiecare zi a acestei veri să fie una fabuloasă, ce costum de baie ţi se potriveşte, care sunt coafurile pe care trebuie să le încerci în această lună

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 27  mai, la toate chioşcurile de ziare!

Intră zilnic pe www.glamourmagazine.ro şi află ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”