A apărut numărul de februarie GLAMOUR!

Nu există lună mai potrivită decât februarie pentru un pictorial cu Victoria Beckham, vedeta care se declară superîndrăgostită de soţul ei chiar şi după 14 ani de căsnicie.
  • Publicat:
A apărut numărul de februarie GLAMOUR!

Nu există lună mai potrivită decât februarie pentru un pictorial cu Victoria Beckham, vedeta care se declară superîndrăgostită de soţul ei chiar şi după 14 ani de căsnicie.

„David e uimitor. Dar e şi el un bărbat ca toţi ceilalţi. Însă este cel mai de ajutor tătic pe care l-am văzut. Sunt foarte norocoasă că-l am alături”, a declarat Victoria într-un interviu exclusiv pentru revista GLAMOUR. Invitată în calitate de editor al ediţiei GLAMOUR SUA, fosta cântăreaţă pop a vorbit deschis despre proiectele sale, despre mariajul ei, despre felul în care îşi reinventează constant viaţa şi… de ce, poate, s-ar gândi să aibă un alt copil. 
 
Debate GLAMOUR: A venit momentul să lămurim acest lucru o dată pentru totdeauna: femeile se îmbracă pentru a fi admirate de bărbaţi sau de către celelalte femei? 
 
La cum se tot aşterne zăpada pe străzi, este momentul să investeşti în nişte tricotaje pentru ultima lună de iarnă sau nişte haine din blană ecologică – chiar nu vrem să atragem mânia celor de la PETA. 
 
Dacă bugetul tău încă nu şi-a revenit după cheltuielile de Sărbători, poţi să faci nişte economii dacă în această lună te vopseşti acasă. Beauty Editorul GLAMOUR îţi spune care sunt detaliile practice de care trebuie să ţii cont. 
 
Plus: Lucian Broscăţean, un designer sub lupă. De la debutul în 2008 la Romanian Fashion Week, el a surprins cu alte câteva colecţii, ultimele prezentate la Mercedes-Benz Berlin Fashion Week. 
 
Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 28 ianuarie, la toate chioşcurile de ziare! 

Intră zilnic pe www.glamourmagazine.ro şi află ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.

 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc