A apărut numărul de aprilie GLAMOUR!

Inspiraţie pentru o lună colorată! GLAMOUR de aprilie este de astăzi la toate chioşcurile de ziare şi îşi tentează cititoarele cu o mulţime de subiecte minunate. Chiar dacă primăvara se lasă puţin aşteptată, orice fashionista trebuie să-şi facă temeinic temele.
  • Publicat:
A apărut numărul de aprilie GLAMOUR!

Inspiraţie pentru o lună colorată! GLAMOUR de aprilie este de astăzi la toate chioşcurile de ziare şi îşi tentează cititoarele cu o mulţime de subiecte minunate.  Chiar dacă primăvara se lasă puţin aşteptată, orice fashionista trebuie să-şi facă temeinic  temele.

Editorii de fashion îţi prezintă trendurile care îşi merită din plin locul în garderoba unei glam girl şi au pregătit o mulţime de ţinute ce sigur te vor cuceri şi pe tine!

Eva Mendes, vedeta din acest număr demonstrează că şi la 39 de ani o femeie arată absolut fabulos. Eva dezvăluie pentru GLAMOUR secretele  ei de frumuseţe: cum se menţine în formă, ce produse de beauty foloseşte şi care este parfumul de care nu se desparte vreodată!

În plus,  luna aceasta găseşti în GLAMOUR cele 100 de secrete de frumuseţe pe care orice femeie trebuie să le ştie! Promitem că vei avea o revelaţie şi îţi vei regândi rutina de frumuseţe! Iar dacă te-ai hotărât să ţii o dietă dar nu ai timp de pierdut cu gătitul, află că poţi să apelezi la o firmă de catering specializată care să-ţi livreze mâncarea de regim direct la birou.

GLAMOUR Generation: Trei cupluri superbe au avut curajul să renunţe la viaţa tihnită şi la un job stabil şi să se arunce într-o aventură plină de farmec, într-un sat transilvănean, permanent hoinărind pe drumurile ţării ori direct peste ocean. Află-le şi tu poveştile în noul număr GLAMOUR!

PLUS: GLAMOUR Shopping Week
Nu e păcăleală! Ai reduceri de până la 30% în zeci de magazine. În perioada 1-7 aprilie, împreună cu GLAMOUR Shopping Card, participă la cea mai tare sesiune de shopping. 

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 25 martie, la toate chioşcurile de ziare!

Intră zilnic pe http://www.glamourmagazine.ro şi află ultimele tendinţe de fashion şi beauty, ştiri despre vedetele hollywoodiene şi recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân