7 dive si coafurile lor de milioane

Nu le-a costat chiar atat de mult sa aiba podoaba capilara pe care o afiseaza, dar totusi... Pentru fiecare aparitie pe covorul rosu, unele staruri platesc de la o mie de dolari in sus stilistului personal. Iar in fiecare luna, cand se vopsesc si se tund,
  • Publicat:
7 dive si coafurile lor de milioane
7 dive si coafurile lor de milioane

Beyoncé – cafea cu lapte
Frumoasa mulatra are un par senzational de la mama natura. Este cret, des si lucios. Insa nu intotdeuna se poarta coafurile afro, iar starleta isi intinde de cele mai multe ori parul. De la mama ei, care, apropo, si ea arata de milioane, a invatat sa se spele de doua ori pe saptamana cu un amestec din cafea si lapte si apoi sa se clateasca bine. Stilistul ei ii schimba coafura de doua ori pe saptamana in mod obisnuit, asta daca Beyoncé nu are mult mai multe sedinte foto.

Reese Witherspoon – pentru placa
Parul ei natural este deschis la culoare, cu toate acestea „Blonda de la Drept“ si-l mai deschide cateva nuante. Din pacate, vopseaua nu e intotdeauna cea mai buna prietena a unui par sanatos. Pe langa fapul ca are un stilist extrem de grijuliu, Reese se spala cu sampon pentru copii de cativa ani buni. Si alege si un extract de musetel pe care si-l aplica de trei ori pe saptamana. Stilistul, de cele mai multe ori, ii intinde parul cu maiestrie, chiar daca cu un aparat care costa doar o suta de dolari.

Scarlett Johansson – cel mai scump
Si frumoasa aceasta stie ca ar fi indicat sa se bucure de puterea plantelor. Ea se spala pe cap doar cu un amestec de ceai verde, foarte concentrat, de cel putin doua ori pe saptamana. Sigur, foloseste si o multime de produse cosmetice, dar, crede ea, acest tratament ii va pastra parul stralucitor toata viata. Scarlett se bucura de priceperea unuia dintre cei mai scumpi hair stylisti din lume si de obicei, coafura ei face senzatie pe covorul rosu si nu numai.

Gwen Stefani – cinci doar pentru ea
Stim ca blondul platinat e greu de intretinut. Dar ce face Gwen? In primul rand, nu se spala pe cap niciodata acasa, ci doar la coafor. Firesc, isi aranjeaza parul des si asa arata de fiecare data perfect. Gwen nu e adepta tratamentelor naturiste, asa ca, la salonul de coafura, apeleaza la cele mai eficiente seruri de regenerare a parului si la mai toate produsele cosmetice. Face acest lucru de mai bine de zece ani si se declara multumita. Are cinci stilisti care o fac sa fie mereu impecabila.

Angelina Jolie – cu o perie mare
Si parul ei e superb, ca si tenul, ochii, buzele, nasul. Si am putea sa adaugam alte parti superbe din mamica Angelina Jolie. Ea foloseste extract de castane si extract de catina pentru a da stralucire parului. Si are grija ca, cel putin de doua ori pe saptamana, sa-si faca timp pentru ea si sa-si maseze scalpul, pentru o circulatie capilara buna. Stilistul personal alege de obicei sa-i tunda parul in trepte si sa-l usuce cu o perie foarte mare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Natalie Portman
Natalie Portman
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân