5 vedete din România care au născut după vârsta de 40 de ani. Medicii nu le-au mai dat șanse, însă Dumnezeu a demonstrat contrariul!

  • Publicat:

Multe vedete autohtone au devenit mame după vârsta de 40 de ani, iar printre acestea se numără și Simona Gherghe și Gabriela Cristea, două dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran.

TOP 5 vedete care au adus pe lume copii după vârsta de 40 de ani

Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea atunci când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos la vârstă de 50 de ani. Nimeni nu mai credea că acest lucru este posibil, însă actrița a demonstrat contrariul.

Totuși, aceasta a mărturisit faptul că își congelase ovulele cu ani în urmă, procedura ce a ajutat-o să poată rămâne însărcinată.

Cristina Cioran

Cristina Cioran a devenit și ea mama la vârstă de 43 de ani. „Nicio secundă nu m-a speriat gândul că voi naşte la 44 de ani. Am avut o teamă cu privire la păstrarea sarcinii în condiţii perfecte, riscurile de pierdere fiind mari din punct de vedere statistic”, a mărturisit Cristina Cioran la vremea aceea.

Și cu toate că a născut prematur, vedeta are astăzi o fetiță perfect sănătoasă.

Citește și: 5 vedete din România care au apelat la fertilizarea in vitro pentru a deveni mame

Simona Gherghe

Simona Gherghe de bucură astăzi de doi copii frumoși și sănătoși, o fetiță și un băiat. Prezentatoarea TV a devenit mama pentru prima oară la vârstă de 41 de ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet.

Gabriela Cristea

Prezentatoarea TV a povestit cum a făcut nu mai puțin de 6 fertilizări în vitro chiar în anul în care a rămas însărcinată cu fetița sa. După ce toate au eșuat, Gabriela Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală: „Este foarte greu din punct de vedere medicamentos și din punct de vedere psihic pentru o femeie să recurgă la așa ceva!  Este dur!”, a declarat vedeta la acea vreme.

Gabriela Cristea a adus pe lume doi copii, unul la vârstă de 42 de ani și un altul, la 45. Astăzi, ea și Tavi Clonda, partenerul său de viață se bucură de două fetițe minunate pe care le iubesc nespus.

Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a reușit să se bucure de o carieră fulminantă, devenind mama unui băiat destul de târziu, la vârsta de 44 de ani.

„Suntem extrem de încântați. Pot să vă spun că atât Dylan, cât și mama lui se simt foarte bine”, declara la vremea aceea Bart Conner, fericitul tătic.

Citește și: 5 vedete din România care au adoptat copii și le-au oferit o viață mai bună

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân