3 idei de cadouri ingenioase pentru Iepuraş

După ce abia s-a terminat nebunia căutării cadourilor de 1 şi 8 Martie, iată că a sosit un alt moment de a ne exprima recunoştinţa faţă de cei dragi prin gânduri şi fapte bune. Evident şi un cadou făcut din suflet întregeşte armonia Sărbătorilor Pascale. Iată câteva idei pentru un cadou memorabil.
  • Publicat:
3 idei de cadouri ingenioase pentru Iepuraş

După ce abia s-a terminat nebunia căutării cadourilor de 1 şi 8 Martie, iată că a sosit un alt moment de a ne exprima recunoştinţa faţă de cei dragi prin gânduri şi fapte bune. Evident şi un cadou făcut din suflet întregeşte armonia Sărbătorilor Pascale. Iată câteva idei pentru un cadou memorabil.


O şedinţă foto de modă
Fiecare femeie este frumoasă, chiar dacă măsurile sale nu sunt cele consacrate de modelele de pe catwalk. Fiecare şi-a dorit măcar o dată în viaţă o şedinţă foto profesionistă în care modelul să fie chiar ea.

Studioul de modă şi fotografie Strike a Pose îndeplineşte această dorinţă şi are o ofertă specială pentru primăvara 2012: o şedinţă foto tematică, în care modelul va fi îmbrăcat după ultimele tendinţe în modă, machiat şi coafat de profesionişti. Preţurile încep de la 600 lei. Detalii pe www.strikeapose.ro

Lecţia de pictură

O evadare în lumea artei, a culorilor şi a formelor este mereu binevenită atât pentru relaxare cât şi pentru descoperirea sau cultivarea talentului de a picta. Ce aţi zice de un curs complet de pictură, sub îndrumarea a doi pictori profesionişti? Un curs de pictură şi desen cuprinde: teorie – teoria contrastelor, teoria compoziţiei, expresia formei şi practică: studiul culorii locale, studiul culorii – interpretare.

Printre temel se numără: peisaj, natură statică, figură umană. Stilurile abordate vor fi: impresionism, cubism, suprarealism, pointillism, expresionism şi abstract. Cursurile sunt ţinute de pictorii Bogdan Mihai Radu şi Mihai Liviu, un modul de pictură şi desen cuprinde 8 şedinţe pe lună şi costă 200 euro cu materiale incluse. Detalii pe: www.bogdanmihairadu.com, livakeconceptart.blogspot.com.



 
Târgul de Paşti al Bucureştilor
Idei de cadouri inedite şi experienţe unice puteţi căuta şi la Târgul de Paşti al Bucureştilor ce are loc în perioada 5-8 aprilie 2012, la Bell’Agio Casa. În cele patru zile, vizitatorii vor fi implicaţi în momente interactive, care vor pune în valoare arta, talentul şi măiestria celor 60 de artişti invitaţi: maeştri în grafitti, pictori, ceramişti, sculptori, maeştri populari, dansatori şi cântăreţi. Nu vor lipsi spectacolele, expoziţiile şi concursurile pentru copii şi familii.

“Ne dorim să promovăm un concept nou de eveniment cu vânzare, în care vizitatorii pot explora specificul autentic muntenesc, ardelenesc, moldovenesc şi dobrogean, recreat la Bucureşti de maeştrii populari şi producătorii autentici. Alături de ei, artiştii bucureşteni îşi vor prezenta operele şi vor susţine ateliere de artă ad-hoc”, a declarat Norris Măgeanu, vicepreşedinte Asociaţia ROI – organizatorul evenimentul.

Un spaţiu generos va fi rezervat produselor alimentare specifice de Paşte şi standurilor cu decoraţiuni de interior, artizanat, cofetărie, patiserie, jucării, cărţi sau parfumerie adresate celor care vor să achiziţioneze cadouri.

 
Paşte fericit vă dorim!
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân