Top 20 cele mai frumoase locuri de vizitat în Croaţia – Galerie FOTO

Dacă nu ai fost niciodată în Croaţia, nu ezita data viitoare când ai ocazia! Fie că alegi să mergi pe una dintre superbele insule, fie chiar în frumosul oraş Dubrovnik, priveliştile minunate, apele albastre şi curate sau serile pline de viaţă sunt doar câteva dintre multitudinea de surprize care te aşteaptă!
05.06.2014

Dacă nu ai fost niciodată în Croaţia, nu ezita data viitoare când ai ocazia! Fie că alegi să mergi pe una dintre superbele insule, fie chiar în frumosul oraş Dubrovnik – una dintre cele mai proeminente staţiuni turistice de la Marea Adriatică în sudul extrem al Croaţiei şi centrul cantonului Dubrovnik-Neretva –, priveliştile minunate, apele albastre şi curate sau serile pline de viaţă sunt doar câteva dintre multitudinea de surprize care te aşteaptă!

Este o ţară minunată pe perioada tuturor celor patru anotimpuri, dar mai ales vara, când te poţi bucura din plin de minunăţiile pe care ţi le oferă!

Intră în Galeria FOTO şi vezi câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi în Croaţia!

Bine. Acum că ai văzut cât este de frumos şi te-ai hotărât să-ţi petreci următoarea vacanţă într-unul dintre aceste locuri superbe, ar trebui să ştii câteva lucruri:

  • Începând cu luna Iulie, apa este atât de caldă încât nici nu vei mai simţi că te răcoreşti
  • Mâncarea este puţin mai scumpă, comparativ cu preţurile din România, dar există numeroase posibilităţi de cazare unde să ai propria bucătărie, aşa că îţi poţi găti singur mâncarea preferată.
  • Unul dintre accesorilile principale ale bărbaţilor, cravata, a apărut prima dată în Croaţia, deci dacă nu ştii ce „suvenir” să alegi pentru bărbaţii din viaţa ta, fii sigură că aici vei găsi cele mai frumoase modele de cravate!
  • Munţii se oglindesc în mare, deci s-ar putea ca peisajul incredibil de frumos să te „fure”, la propriu!

Acestea fiind spuse, îţi doresc o vacanţă cu cât mai mult…bronz!

Sursa foto: likecroatia.com, facebook/experiencedubrovnik

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Recomandare video
Dr. Laura Ciutacu, SANADOR: teste și analize înainte de sarcină