Top 20 cele mai frumoase locuri de vizitat în Croaţia – Galerie FOTO

Dacă nu ai fost niciodată în Croaţia, nu ezita data viitoare când ai ocazia! Fie că alegi să mergi pe una dintre superbele insule, fie chiar în frumosul oraş Dubrovnik, priveliştile minunate, apele albastre şi curate sau serile pline de viaţă sunt doar câteva dintre multitudinea de surprize care te aşteaptă!
05.06.2014

Dacă nu ai fost niciodată în Croaţia, nu ezita data viitoare când ai ocazia! Fie că alegi să mergi pe una dintre superbele insule, fie chiar în frumosul oraş Dubrovnik – una dintre cele mai proeminente staţiuni turistice de la Marea Adriatică în sudul extrem al Croaţiei şi centrul cantonului Dubrovnik-Neretva –, priveliştile minunate, apele albastre şi curate sau serile pline de viaţă sunt doar câteva dintre multitudinea de surprize care te aşteaptă!

Este o ţară minunată pe perioada tuturor celor patru anotimpuri, dar mai ales vara, când te poţi bucura din plin de minunăţiile pe care ţi le oferă!

Intră în Galeria FOTO şi vezi câteva locuri pe care nu trebuie să le ratezi în Croaţia!

Pagina 1 din 2
Iulia Pocol
Iulia Pocol

De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie.

Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal.

Totuşi, nu pot să nu ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres