Corfu: paradisul insulelor din Grecia! [GALERIE FOTO]

Într-o călătorie nu ştii niciodată ce te aşteaptă. Cu cât ieşi mai mult din zona de confort, cu atât experienţe aparent neplăcute se pot transforma în momente inedite. Aşadar, alături de buna mea prietenă – Ailin am pus degetul pe hartă şi am ales o destinaţie din Grecia după un singur criteriu: să fim de ziua ei acolo.

Într-o călătorie nu ştii niciodată ce te aşteaptă.

Cu cât ieşi mai mult din zona de confort, cu atât experienţe aparent neplăcute se pot transforma în momente inedite.

Aşadar, alături de buna mea prietenă – Ailin am pus degetul pe hartă şi am ales o destinaţie din Grecia după un singur criteriu: să fim de ziua ei acolo.

 

Hazardul a ales Corfu. La fel s-a întâmplat şi cu locul în care ne-am cazat. Dintr-o întâmplare am ajuns din estul insulei din Dassia – vestită pentru viaţa de noapte –, în nord, într-un sătuc de munte, Agios Spiridonos, într-un resort frumos şi plin de vegetaţie, izolat de lume.All inclusive, evident! 

Însă cu toată bunăvoinţa grecilor şi a turiştilor englezi roşii ca racii (de atâta soare), nu egalează din punct de vedere al serviciilor sub nici o formă resorturile din Turcia. Ce-I drept, preţurile sunt la jumătate, iar peisajele bat orice ar fi putut mâna umană să realizeze. Atenţie la ghizii care ţin cu tot dinadinsul să te descurajeze să colinzi insula de unul singur (cu maşina, cu autobuzul) şi să-ţi vândă excursiile lor.

Pagina 1 din 2