Cele mai scumpe partide de inot

Ai scapat de serviciu, sa spunem, pentru doua saptamani, iar in contul tau exista suficienta valuta. Afla din paginile urmatoare care sunt cele mai scumpe si mai exclusiviste piscine din lume, unde ai putea sa te balacesti si de unde, eventual, sa vii aca
  • Publicat:
Cele mai scumpe partide de inot
Cele mai scumpe partide de inot

Grace bay – Miami
Pana la aceasta plaja, zbori de la Miami timp de 80 de minute. O sa vezi un ocean turcoaz, iar in jurul lui doar piscine de lux. Piscinele sunt integrate intr-un spa de 25.000 m2. Poti sa-ti iei dupa tine si patrupedul preferat. Ca sa ajungi in piscina, trebuie sa te cazezi neaparat. O noapte costa 1.600 de dolari.

Club Oulu – Finlanda
Oulu se afla in Europa si iti ofera servicii complete in spa. Ca sa te balacesti in piscina (si nimic mai mult), platesti pe zi cel putin
168 de dolari. Restul serviciilor, pret separat. O zi la piscina te poate duce, in medie, la 500 de dolari.

Cabo san Lucas – Mexico
Daca ajungi aici, din piscina, privesti Oceanul Pacific. Fiecare camera, mobilata opulent, are spa-ul ei din care, apoi, intri direct in piscina. Te costa in sezon 2.750 de dolari pe noapte… Si poti privi si cel mai frumos apus de soare din lume (asa scrie in pliante).

Dar Al Masyaf – Dubai
Dar Al Masyaf inseamna case de vara. Gasesti acolo doar decoruri arabesti senzationale. Ca sa te scufunzi in piscina o zi, platesti 474 de dolari. Iar ca sa te bucuri de minunile spa-ului, printre care si un masaj facut de o femeie bruneta cu voal pe fata, mai dai 845 de dolari.
Intr-o singura zi!

Club Caribia – Finlanda
Am revenit in Europa si la preturi mult mai mici. Ca sa inoti in piscina lor, trebuie sa fii cazat la hotel. O zi in piscina dotata cu absolut tot ce iti trece prin minte te costa 179 de dolari. Dar poti sa te balacesti in timp ce un angajat iti tine laptopul conectat la Internet.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Istanbul, puntea dintre 2 lumi
Istanbul, puntea dintre 2 lumi
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân