Jucării sexuale pentru bărbați, pentru plăceri extreme

Venim cu câteva sugestii de jucării sexuale pentru bărbați care le pot produce plăceri în timpul sexului sau atunci când nu au parteneră.
  • Publicat:
Jucării sexuale pentru bărbați, pentru plăceri extreme
Jucării sexuale pentru bărbați, pentru plăceri extreme

Multe articole vorbesc despre viața sexuală, în special a femeilor, de la cum să ajungă la orgasm, cum să se simtă bine în pat și în pielea lor, până la lipsa inhibițiilor în dormitor mai ales când vine vorba de prezența jucăriilor sexuale. Bărbații, la rândul lor, nu ar trebui neglijați în acest sens și ar trebui să înțelegem că jucăriile sexuale nu sunt doar pentru femei, ci și pentru ei, sexul tare. Așadar, venim cu câteva sugestii de jucării sexuale pentru bărbați care le pot produce plăceri în timpul sexului.

Jucării sexuale pentru bărbați

Inele pentru penis. La o primă vedere pare ceva terifiant, dar trebuie să te gândești că poate este momentul să investești într-un astfel de dispozitiv pentru penisul tău. În primul rând, cunoaște-te pe tine și învață să-ți știi limitele. Acest dispozitiv se aplică la baza penisului sau/și pe testicule, iar principalul scop este acela de a avea o erecție mai puternică și de lungă durată. De-a lungul anilor, aceste dispozitive au evoluat, motiv pentru care chiar și partenera ta se poate bucura de prezența lor.

Masturbatoare. Există momente când ai nevoie de o eliberare intensă, iar masturbatoarele pot fi răspunsul. Acestea vin sub formă cubică sau sub forma unui ou și oferă senzații care te ajută să atingi culmile plăcerii. Dacă vrei să faci o investiție mai mare, pe piață se găsesc și jucării sexuale pentru bărbați care imită senzația sexului real, de la vibrații și pulsații, până la încălzirea aparatului genital.

Aparate de masaj. Pentru cei care vor să exploreze mai mult și să învețe despre punctul P, pot achiziționa un aparat de masaj pentru prostată. Multe dintre ele sunt confecționate dintr-un silicon prietenos cu organismul și vibrează pentru a stimula prostata și pentru a ajunge la orgasm.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Boala Peyronie
Boala Peyronie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân