Ghiceşte-i dorinţele descifrând tainele limbajului trupului

Corpul femeii, cu sau fără haine, este o operă de artă şi merită pe deplin admiraţia bărbaţilor, însă dacă aceştia şi-ar muta pentru o clipă privirea de la sâni sau posterior ar avea mari şanse să înţeleagă complicatele gânduri ce le trec femeilor prin cap fără a mai fi nevoie de cuvinte. Fiecare gest exprimă un sentiment, condiţia de bază pentru descifrarea acestuia fiind atenţia şi răbdarea. Domnilor, să aflăm care sunt semnele subtile prin care puteţi înţelege ce gândeşte şi simte o femeie:
  • Publicat:
Ghiceşte-i dorinţele descifrând tainele limbajului trupului

Corpul femeii, cu sau fără haine, este o operă de artă şi merită pe deplin admiraţia bărbaţilor, însă dacă aceştia şi-ar muta pentru o clipă privirea de la sâni sau posterior ar avea mari şanse să înţeleagă complicatele gânduri ce le trec femeilor prin cap fără a mai fi nevoie de cuvinte.

Fiecare gest exprimă un sentiment, condiţia de bază pentru descifrarea acestuia fiind atenţia şi răbdarea. Domnilor, să aflăm care sunt semnele subtile prin care puteţi înţelege ce gândeşte şi simte o femeie:

O femeie care este interesata de un bărbat, şi nu doar din punct de vedere sexual, va avea pupilele dilatate, ca urmare a receptorilor din creier care transmit către iris informaţia că trebuie să vadă cât mai mult, încât să nu piardă niciun gest.

Tot la privire ne referim, însă de această dată cu precădere asupra genelor. Fixeaz-o cu privirea câteva secunde şi dacă observi că clipeşte de mai mult de 15 ori pe minut, înseamnă că este dornică de o partidă de sex. De asemenea, studiile arată că femeile care iau anticoncepţionale, deci sunt dornice de o aventură, dar nu şi de o relaţie care să rezulte cu un copil, clipesc cu 32% mai mult.

Datorită echilibrului hormonal dat de anticoncepţionale, femeile sunt mai atractive, au mai puţine probleme cu aspectul pielii şi sunt mai optimiste, deci domnii au toate şansele să le suducă dacă sunt atenţi la acest mic detaliu al clipitului genelor.

Alcoolul nu funcţionează identic în cazul ambelor sexe – la bărbaţi, un pahar în plus poate însemna dezgolirea de inhibiţii, însă pentru o femeie este un semn de slăbiciune şi nu va accepta niciodată să consume mai mult alcool în ideea de party hard. În schimb, o poţi scăpa de inhibiţii dacă schimbi playlist-ul DJ-ului. E demonstrat ştiinţific că ritmurile dansante, alerte de muzică fac o femeie să se simtă în largul ei şi să socializeze.

Fii atent la respiraţie! Îţi poţi da seama că o femeie este stresată sau deranjată de o situaţie atunci când respiră sacadat şi ştii că este relaxată, deci se simte bine în compania ta, în momentul în care respiră adânc, umerii i se ridică iar pieptul i se umflă.

Mirosul fin este o trăsătură de bază a femeilor, deci impresioneaz-o cu skill-urile tale în ale gastronomiei gătindu-i un mic dejun aromat şi proaspăt. După cum bine se ştie, 90% din simţul gustului este atribuit mirosului, ceea ce este perfect logic. Mâncăm cu poftă alimentele care miros bine, nu pe cele care miros a stricat.

Şi încă un motiv să îţi dai toată silinţa să-ţi iasă o masă delicioasă: potrivit cercetărilor, un mic dejun delicios poate îmbunătăţi circulaţia sangvină la nivelul vaginului, deci dimineaţa poate fi momentul ideal pentru o partidă de sex fabulos.

Roşeaţa din zona pieptului, apărută în timpul preludiului, poate fi un semn de circulaţie intensă a sângelui, o creştere a ritmului cardiac şi a pulsului. Cu alte cuvinte, femeia cu astfel de simptome se simte excelent şi vrea să meargă mai departe.

Un alt semn că femeia are poftă de sex constă în creşterea în volum a sânilor, care pot să-şi mărească dimensiunile cu până la 25% atunci când lucrurile se încing.

Îşi arcuieşte spatele, înseamnă că e pe cale să aibă un orgasm, deci nu te opri din ceea ce faci, pentru că probabil faci foarte bine, nu schimba ritmul, nu vorbi….doar fă ceea ce făceai şi totul va exploda într-un orgasm memorabil pentru Ea, care va avea grijă să te recompenseze pe măsură pentru acest mic sacrificiu.

Fii atent la unghiile ei, pentru că frecvent se întâmplă ca femeile stresate să-şi smulgă pieliţele sau să-şi roadă unghiile. Dacă observi aceste gesturi, nu îi atrage atenţia asupra lor ci ignoră-le, pentru că aşa va fi şi mai intrigată de tine. Poţi în schimb să-i îndepărtezi uşor mâna şi să i-o strângi delicat, astfel încât tensiunea pe care o resimte să fie eliberată odată cu atingerea ta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Sex la telefon
Sex la telefon
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân