4 poziţii sexuale inspirate direct de pe terenul de fotbal american

Suntem un popor microbist din naştere şi iubim acest joc mai ceva ca pe o partidă de sex. Dar, oare, nu putem îmbina utilul cu plăcutul, astfel încât să împăcăm şi capra şi varza?
  • Publicat:
4 poziţii sexuale inspirate direct de pe terenul de fotbal american

Suntem un popor microbist din naştere şi iubim acest joc mai ceva ca pe o partidă de sex. Dar, oare, nu putem îmbina utilul cu plăcutul, astfel încât să împăcăm şi capra şi varza?

Da, se poate. Dacă oboseala sau rutina şi-au pus amprenta pe relaţia ta sexuală, îţi recomandăm să te relaxezi şi să încerci următoarele poziţii. Îţi garantăm că meciul de la televizor va fi mult mai puţin interesant decât explozia care poate avea loc în dormitor.

Ţinteşte, marchează – Field Goal

Vrei să stai întins şi să te bucuri de “peisaj”, dar în acelaşi timp nu vrei să depui prea mult efort? Pentru asta, e nevoie să acorzi un mic ajutor partenerei, aşa că oferă-i umerii ca punct de sprijin, astfel încât ea să se poată dezlănţui în timp ce tu priveşti toată scena. Sună incitant, nu-i aşa?

Joacă-te cu mâinile – Fumble

Jocul erotic, numit şi petting, poate fi extrem de folositor pentru a încinge atmosfera şi pentru a face lucrurile să “alunece” mai uşor. Deşi poate suna mai degrabă ca o respingere a ideii de act sexual, această formă de atingere, mângâiere şi sărut este considerată un preludiu al actului în sine care îi ajută pe parteneri să-şi cunoască mai bine zonele erogene. Atingerea uşoară a sfârcurilor, cerculeţele făcute în jurul buricului şi, cel mai excitant, jocul cu degetele în zona intimă şi mişcările provocatoare pot face din sexul pe îmbrăcate cea mai sigură şi dătătoare de orgasm modalitate de a face sex din lume.

Lovitura de la spate – Tailback

Simplă şi eficientă. Aşa poate fi descrisă pe scurt această poziţie pe la spate. Nu crezi că îţi spun vreo noutate, pentru că seamănă izbitor de mult cu poziţia doggy style, însă cine spune că patrupedele nu îşi „diversifică meniul”? În primul rând, „codiţa”, respectiv fundul, trebuie să stea în poziţie cât mai ridicată, astfel încât cel care „aruncă” să aibă o vizibilitate cât mai mare şi să nu rateze ţinta. În plus, imaginea de care va dispune partenerul va stimula circulaţie sângelui în organele genitale, iar dacă patul este confortabil, mişcările vor fi mult mai lejer executate şi prind viteză, femeia obţinând cele mai intense senzaţii. Bărbatul este dublu  câştigat: vede meciul la TV şi „înscrie” şi în viaţa reală.

Poziţia de 5 stele – Wide Receiver

Fără jumătăţi de măsură! Cam asta sugerează poziţia cea mai recomandată pentru un sex de nota 10. Aceasta presupune întinderea pe spate cu picioarele ridicate şi despărţite, aşteptând ca partenerul să îşi facă intrarea pentru un touchdown sau un cunnilingus fabulos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”