Cum facem faţă unui penis…supradimensionat?

Mda, probabil că numărul femeilor care se plâng de un penis prea mare este incomparabil mai mic decât al celeilalte tabere.
  • Publicat:
Cum facem faţă unui penis...supradimensionat?

Probabil că numărul femeilor care se plâng de un penis prea mare este incomparabil mai mic decât al celeilalte tabere. Totuşi, există atât de multe articole care dezbat problema mărimii ideale a penisului şi poziţiile care trebuie abordate atunci când bărbaţii nu prea sunt înzestraţi de la mama natură încât nu cred că aş mai avea ceva de spus pe această temă.

În privinţa oversize-ului însă, cred că există câteva aspecte care ar trebui ştiute şi cu care nu multe dar suficiente femei se confruntă.


Pregătite, doamnelor? Astăzi vom afla cum reuşim să trecem peste obstacolul reprezentat de penisurile extra-large, ce metode există pentru a uşura penetrarea, ce poziţii trebuie sau nu trebuie abordate şi, mai ales, cum comunicăm cu partenerul dacă există astfel de impedimente.


În primul rând, foloseşte mult lubrifiant


De calitate, bineînţeles! Chiar dacă reuşeşti, prin metoda uzuală, să te lubrifiezi suficient, în cazul unui penis mai mare lubrifiantul devine cel mai bun prieten. Îl poţi folosi atât în timpul preludiului, cât şi în timpul actului sexual, însă evită cu orice preţ lubrifianţii pe bază de uleiuri deoarece pot favoriza apariţia infecţiilor. Alege, în schimb, lubrifianţi pe bază de apă sau silicon, care pot fi folosiţi în paralel cu prezervativele.


Evită poziţia doggy-style şi sexul anal

Vaginul este în aşa fel gândit încât poate accepta intrarea (penisului) şi ieşirea (bebeluşului), însă canalul anal nu a fost conceput decât pentru a satisface nevoile fiziologice, astfel încât nu poate fi la fel de elastic şi pregătit pentru „invazia duşmanilor”. Pentru unele femei, sexul anal nu est deloc o activitate imposibilă, ba din contră, sunt norocoasele care se bucură de această formă de penetrare.

Pentru cele care au la dispoziţie un penis cu mărimi generoase, sexul anal devine un chin, o tortură şi chiar motiv de ceartă cu partenerul. De asemenea, celebra poziţie doggy-style nu este recomandată decât în cazul unui penis mai mic, pentru o penetrare extra-adâncă, în niciun caz celor cu minimum 20 de centimetri, care pot chiar să-şi rănească partenera dacă adoptă această poziţie.

Good old classic way – Deasupra poţi deţine controlul

Dacă vrei să ţii frâiele în privinţa penetrării, rămâi la poziţia clasică „woman on top”,  în care tu stai deasupra bărbatului sau invers, în banala poziţie a misionarului, putând astfel să controlezi cât din “monstruleţ” să intre în tine.

Deşi este blamată deseori ca fiind destul de plictisitoare, poziţia misionarului poate însemna un câştig pentru ambele părţi implicate având în vedere circumstanţele. Chiar şi penetrarea din poziţie laterală este o idee bună, pentru că nu permite penisului să intre în întregime în vagin iar mişcările sunt foarte sexy şi permit fiecăruia dintre parteneri să-şi simtă unul altuia trupurile fierbinţi.

Ia-o uşurel!

Şi aici mă refer la tine, domnule „Penis Buclucaş”! Nu te arunca în bietul vagin precum taurul furios în mulţimea flămândă de sânge şi spectacol! Ai răbdare, deşi sângele îţi clocoteşte prin vene. Cu grijă şi cu atenţie se obţine Victoria. Deci, penetrează-ţi partenera cu atenţie şi grijă, cât mai lent, astfel încât acestea să devină parte din preludiul incitant al unei nopţi de neuitat.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”