3 lucruri pe care ar trebui să le faci în cazul partidelor de sex dezamăgitoare

Sexul nu este întotdeauna extraordinar. De cele mai multe ori, ai partide de sex dezamăgitoare care te fac să-ți dorești ca totul să se termine cât mai repede. Ține cont de cele 3 sfaturi care ar putea să-ți ofere momente de neuitat.
  • Publicat:
3 lucruri pe care ar trebui să le faci în cazul partidelor de sex dezamăgitoare
3 lucruri pe care ar trebui să le faci în cazul partidelor de sex dezamăgitoare sursa foto: shutterstock

Prima partidă de sex nu este întotdeauna grozavă sau desprinsă dintr-un roman de dragoste. În realitate, serile romantice alături de un partener niu pot fi incomode, stânjenitoare sau neplăcute. Însă, nu înseamnă că vor rămâne așa.

Nu ne referim la sex neplăcut prin prisma faptului că limitele tale nu sunt respectate sau mai rau, că partenerul te face să te simți nesigură. O astfel de partidă de sex nu ar trebui să aibă loc a doua oară. Poate între voi nu există acea scânteie, iar acest lucu face ca sexul să fie neplăcut. În această situație ar trebui să-ți asculți instinctele și să faci ceea ce consideri potrivit pentru tine. Dar este, de asemenea, posibil să ai nevoie doar să rezolvi niște probleme de încredere. Aruncă o privire la câteva sfaturi despre ce să faci dacă sexul cu un nou partener lasă mult de dorit:

  1. Încearcă să te detașezi puțin de problemele tale

Când te simți entuziasmată de momentul în care veți ajunge dezbrăcați unul lângă celălalt, e normal să ai fantezii despre cum va avea să fie întregul proces amoros. Problema este că uneori, asteptările tale sunt mult mai mari decât ar trebui să fie. Dacă prima ta partidă de sex nu a fost întocmai plăcută, pune-ți următoarea întrebări în minte: “Am trăit cu adevărat momentul sau am fost mai mult focusată pe experiența pe care am constuit-o în mintea mea?”

Dacă tu compari partida de sex cu cea imaginată de tine cu o seară înainte sau cu oricare alta alături de un alt partener de viață, pierzi exact ce este cel mai important și anume, prezentul. Desigur, poate că ceea ce s-a întâmplat chiar în fața ta nu a fost atât de fierbintear. D dacă ești atrasă de noul tău partener și dorești să-i mai acorzi o șansă, te poate ajuta să decizi dacă există mai multă chimie sexuală între voi doi decât ai crezut inițial.

Concentrează-te asupra simțurilor, acordând atenție la ceea ce auziți, mirosiți, gustați și simțiți. Această abordare atentă a sexului îți poate crește plăcerea și îți poate oferi o experiență senzorială minunată în care ești mai sincronizată cu partenerul tău.

  1. Vorbiți despre plăcerea sexuală

Sexul neplăcut este de multe ori cauza unei comunicări neadecvate. Pare destul de simplu când te gândești la comunicare, dar de multe ori îți faci griji că vei răni sentimentele partenerului tău. Iar din această cauză te ferești să vorbești despre preferințele și dorințele sexuale. Cu toate acestea, evitarea conversației după o partidă de sex nereușită îți va reduce la minimum șansele de plăcere reală.

Comunicarea cu noul partener poate fi verbală sau nonverbală. În loc să spui ceea ce nu ți-a plăcut, încearcă să aduci în prim plan ceea ce ți-a plăcut. De asemenea, poți încerca prin a-i muta ușor mâna sau corpul acolo unde doriți să fie și să îi arăți cum ai dori să fii atinsă.

A fi curios despre cum ar putea fi îmbunătățite lucrurile este cea mai bună cale spre a crește șansele ca o partidă de sex neplăcută să se transforme într-una dorită de ambii parteneri.

  1. Amintește-ți că sexul ar trebui să fie amuzant

A pune prea multă presiune pe o anumită situație este unul dintre cele mai rapide moduri de a ucide starea de spirit. Oamenii tind să se îngrijoreze în legătură cu satisfacerea partenerului lor, cu felul în care arată corpul lor sau cu felul în care performează în timpul partidei. Aceste lucruri nu fac decât să elimine distracția din toată experiența. Sigur, poate fi  incomod dacă sexul a fost neplăcut prima dată. Dar ține cont că partenerul tău ar fi putut fi nervos, obosit sau poate stresat de ceea ce gândeai sau simțeai tu în acele momente. Adoptă o atitudine mai jucăușă pentru a elimina o parte din presiune și pentru a reînvia starea de spirit.

Surse: self.com, imom.com, theeverygirl.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: