Ce este orgasmul de col uterin și cum poți avea unul?

Vrei plăcere de neuitat? Iată cum poți experimenta orgasmul de col uterin!
  • Publicat:
Ce este orgasmul de col uterin și cum poți avea unul?
Sursa foto: shutterstock

Potrivit tradiției tantrice, orgasmul de col uterin este cel mai profund tip de orgasm pe care îl poate experimenta o femeie. 

Orgasmul de col uterin, cea mai intensă plăcere: ce este și cum îl poți experimenta?

Cea mai ușoară metodă prin care poți obține un orgasm, ca femeie, este stimularea clitorisului. Unele femei reușesc și prin penetrarea vaginală, anală sau chiar cu ajutorul stimulării sânilor într-o manieră intensă. Cele mai norocoase, însă, vor spune că cea mai intensă plăcere este, de departe, orgasmul de col uterin.

În cazul acestuia, creșterea în intensitate către punctul culminant este mai lentă și mai de durată. Este, de asemenea, însoțit de emoții puternice precum dragostea, sentimentul de uniune cu partenerul, dar și de plenitudine personală. Energia și plăcerea se simt în tot corpul, susțin practicanții sexului tantric.

Orgasmul de col uterin, însă, nu este la îndemână oricui. Și nu oricine poate ajunge pe culmile plăcerii. Este nevoie de o penetrare profundă, iar unele femei nu simt deloc plăcere atunci când sunt atinse la nivelul cervixului.

Potrivit experților, un moment propice pentru a experimenta o asemenea senzație este cu câteva zile înainte de menstruație, întrucât în acea perioada colul uterin este mai sensibil.

Principalii factori care duc la orgasmul de col uterin implică mai mult decât tehnică, astfel că o femeie trebuie să se simtă relaxată, destinsă și dezinhibată total față de partenerul ei. Cât despre cea mai indicată poziție, acestea este „de la spate”: poziția îi va permite partenerului să aibă unghiul perfect pentru a putea să îți stimuleze în mod real și eficient cervixul.

Deși nu la fel  de cunoscut că punctul G sau orgasmul clitoridian, cervixul sau punctul C poate fi și el extrem de sensibil.

Unele femei spun că au parte de orgasme complete extrem de intense, care încep la nivelul cervixului și se întind apoi în interiorul întregului corp.

Înainte de a experimenta stimularea cervixului

Iată și câteva aspecte importante pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a experimenta stimularea cervixului, conform specialiștilor:

  • Începeți lent

Stimularea cervixului necesită timp și răbdare, necesită stare de relaxare totală. Oferă-i trupului tău șansa de a se adapta senzațiilor mai profunde. Crește intensitatea în mod treptat și oprește-te sau încetinește întreg procesul atunci când e necesar.

  • Comunicați deschis și frecvent

Extrem de importantă este comunicarea în timpului sexului. Nu doar partenerul trebuie să se simtă bine, ci și tu.

  • Luați-o ca pe o joacă

Încercați să jonglați cu pozițiile în intimitate sau să apelați la lubrifiant dacă e necesar. Și să stabiliți încă de la început ce funcționează și ce nu.

Surse: Glamour, MindBodyGreen, WomensHealthMag

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân