Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul

  • Publicat:
Tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să îți pierzi timpul
Sursa foto: shutterstock

Dacă vrei să îți construiești un viitor alături de o persoană și să aveți o relație sănătoasă, este bine să identifici și să eviți câteva tipare de bărbați. Fii selectivă și prioritizează-ți propria-ți fericire! 

Bărbații complet imaturi

Contrar așteptărilor, bărbații imaturi sunt, de cele mai multe ori, și cei mai atrăgători. Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, cu vorbele la ei și par a fi pregătiți oricând pentru o nouă aventură.

Din păcate, acestor bărbați le place atât de mult de trăiască fiece moment, încât uită că au și responsabilități. Ei nu își fac nici planuri de viitor, nici prea multe probleme în general… așa că, dacă îți propune o vacanță în Bali în vara următoare, fii sigură că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Bărbații fără intenții reale

Așa numiții bărbați de tip player sunt cunoscuți pentru modul în care abordează fiece situație, tu ajungând destul de târziu să îți dai seama cu cine stai de vorbă.

De obicei, ei sunt genul de bărbați care îți vor spune exact ceea ce vrei să auzi, îți vor gâdila orgoliul, te vor scălda în complimente… însă toate acestea sunt doar vorbe. Vorbe în vânt! Atenție mare la acțiuni, la fapte concrete. Dacă nu ești niciodată în planurile lor de viitor, fugi. Alături de acest gen de bărbați nu vei fi niciodată bine.

Bărbații mult prea orientați spre carieră

Bărbații muncitori, implicați, dedicați profesiei/afacerilor lor par ideali la început. Spun la început căci cu timpul vei realiza că tu ești pe locul secund. Și lucrurile nu se vor schimba niciodată.

Dacă te sună rar și asta doar pentru a vă petrece noaptea împreună, atunci locul tău sigur nu este alături de el. Dacă, cu atât mai mult, este și tânăr și la început de drum, dar mai determinat ca niciodată să câștige bani sau să își facă un nume, șansele că el să își dorească o relație serioasă și nu o simplă aventură sunt mici spre nule. Atenție, așadar, la aceste semnale!

Citește și: 8 semne că bărbatul de lângă tine e indisponibil emoțional: nu vei face niciodată casă bună cu el!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being