Tehnici sexuale carora nici un barbat nu le poate rezista

Daca vrei sa-ti uimesti iubitul adopta aceste tehinici sexuale.
  • Publicat:
Tehnici sexuale carora nici un barbat nu le poate rezista
Tehnici sexuale carora nici un barbat nu le poate rezista

Vrei sa ii amintesti ca e un barbat foarte norocos? Mai jos vei gasi cateva metode cu adevarat incredibile prin care poti sa il zapacesti de tot. Foloseste tot ce ai in dotare: buzele, dintii (usor), limba, combinatii ale acestora, imaginatia.

1. Urechea este conceputa sa simta cele mai subtile senzatii, asa ca daca vrei sa-ti trimiti iubitul in al noualea cer, aminteste-ti ca mai putin inseamna mai mult. Apropie-ti buzele la aproape un centimetru departare de urechea lui si geme usor. Asta cu siguranta il va atata.

Apoi prinde-i lobul urechii cu buzele tale si trage usor. Ii vei stimula indirect terminatiile nervoase din ureche. Acesti nervi aproape niciodata nu sunt stimulati, asa ca, trezindu-i, ii vei da fiori iubitului tau in tot corpul.

2. Daca esti de parere ca saruturile pe mana sunt mult mai inocente decat pe oricare alta zona a corpului, nu ai incercat totul. Atinge-i cu varful limbii baza degetelor si apoi urca incet spre varful acestora. Zona incheieturii degetelor este foarte sensibila, dar, ca si urechea, este arareori stimulata. Apoi, ia-i varful degetelor intre buzele tale si suge usor. E un gest sugestiv pentru ce ai putea sa-i faci mai jos.

3. O atingere usoara cu buzele pe pielea lui este mai puternica decat ai putea crede. Chiar decat un sarut in toata regula. Mai ales daca il incerci pe zone delicate, cum este fata. Asa ca plimba-ti buzele – cat mai uscate posibil – de-a lungul fruntii, coboara apoi spre tampla, obraji si astfel ajungi de unde ai pornit, la gura.

Acest sarut uscat se va simti total diferit din cauza ca fata este acoperita cu un puf delicat, aproape invizibil. Subtila atingere va provoca fiori sublimi.

4. Putine saruturi transmit un mesaj de tipul “te doresc” mai bine decat cele de pe gat. Pentru a creste intensitatea, trage-i capul usor pe spate. Asta ii va expune un tendon extra senzitiv ce porneste de la ureche spre umar. Incepe de la ureche, alternand muscaturi mici cu saruturi tandre in asa fel incat sa stie ce urmeaza. Apoi poti sa il musti putin mai tare. Combina aceste miscari: sarut-sarut-muscatura, sarut-muscatura-sarut. Cum iti place tie. Sau lui.

5. Daca are impresia ca a vazut (si simtit) totul, arata-i ca se inseala. Foloseste-ti dosul limbii. Textura moale se va simti foarte sexy pe sfarcurile, alta zona erogena deseori ignorata. Asa ca plimba-ti dosul limbii dintr-o parte in alta peste sfarcurile lui. Apoi, pe masura ce primesti reactii pozitive, schimba cu partea mai aspra, folosind miscari alternative.

Nervii tind sa amorteasca atunci cand primesc acelasi tip de stimulare pentru prea mult timp. Dar cand treci de la un anumit tip de textura la altul, ii vei pastra simturile treze, iar el va cere tot mai mult.

6. Daca vrei sa il provoci tot mai mult, indreapta-ti atentia catre coapsa lui interioara. Incepe imediat de deasupra genunchiului si saruta-l usor, ca si cum l-ai atinge cu o pana, apoi urca marind si presiunea pe care o exerciti cu buzele. Esti pe calea cea buna. 

7. Incearca un joc rece-cald. Asemenea atingeri ii vor aprinde un nou set de terminatii nervoase. Ai nevoie de o cana de cafea sau sau o bautura rece pentru asta. Ia o inghititura, apoi apasa-ti buzele fierbinti (sau reci) pe incheietura mainii, urcand cu saruturi mici pe toata partea interiora a bratului. Venele sunt foarte aproape de suprafata in aceasta zona, ceea ce il face foarte receptiv la atingere. In plus, pe langa nervii de temperatura, ii vei stimula si pe ce de presiune, creand o noua dimensiune a atingerilor.

8. Intre buricul iubitului tau si regiunea de mai jos, se afla o fasie de par, recunoscuta ca fiind o zona foarte sensibila (ca sa nu mai mentionam ca indica directia spre care iubitul tau abia asteapta sa mergi). Incepand deci de sub buricul lui, prinde putina piele intre buzele tale si trage suficient de tare cat sa simta. Aceasta miscare ii va da fiori electrici de-a lungul abdomenului si chiar mai jos de centura.

9. Daca iubitului tau ii place masajul (cui nu-i place?!), cu siguranta va fi incantat de aceasta varietate de atingeri. Mai ales ca nu-ti folosesti mainile! Aseaza-te pe spatele lui si saruta-l apasat pe ceafa. Apoi, cu limba, maseaza-i fiecare vertebra, coborand usor spre capatul coloanei. Ii vei oferi un masaj shiatsu perfect executat, dar cu limba.

Daca de obicei masajul il adoarme, sa nu fii prea suprinsa daca acesta va avea un efect opus.

Tu ce faci ca sa-ti stimulezi iubitul?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”