Reinventeaza-te. Ai dreptul sa fii speciala!

Daca vrei o schimbare de look, extrem de binevenita din cand in cand, iti oferim cateva trucuri ca sa obtii ceva frumos, care ti se potriveste. Iata ingredientele unei schimbari reusite de look!
  • Publicat:
Reinventeaza-te. Ai dreptul sa fii speciala!
Reinventeaza-te. Ai dreptul sa fii speciala!

Ai observat si tu: toamna e pe duca, iar iarna asteapta sa isi faca marea intrare. Se apropie sarbatorile si tu trebuie sa fii in cea mai buna forma. Imagineaza-ti o noua “tu” si pregateste-te sa fii cea mai stralucitoare!  

Incepe din interior
Daca te simti bine, arati bine. Frumusetea interioara si exterioara conlucreaza doar atunci cand corpul, mintea si spiritul sunt in echilibru. Dragostea si stima de sine determina felul in care te simti si te comporti. Umple-te de dragoste pentru toti cei apropiati si pregateste-te sa crezi in magiile Craciunului.

Adauga putina culoare
Schimbarea culorii parului este trucul cel mai rapid prin care te poti transforma, indiferent daca sarbatoresti o promovare sau doar exersezi culoarea aceea fabuloasa pe care vrei sa o porti la petrecerea de Anul Nou. O noua culoare iti va da mai multa incredere in tine.

Da forma sprancenelor tale
Ai grija ca sprancenele tale sa aiba o linie usor curbata. Astfel, vei crea iluzia ca ochii tai sunt usor ridicati, iar oamenii din jur te vor vedea mai luminoasa. Sprancenele iti incadreaza fata, iar o forma fabuloasa iti pot crea un look nou.

Alege-ti o coafura sexy
Schimbarea de coafura este cel mai important lucru pe care poti sa il faci cand vrei sa te reinventezi. Adauga-ti extensii pentru mai mult volum si pentru o textura mai bogata, fa-ti breton pentru a crea delicatete in jurul fetei sau alege o tunsoare in scari pentru un aer sexy si jucaus. O coafura noua te va ajuta sa te simti cea mai frumoasa femeie de pe pamant.

Albeste-ti dintii
Albirea dintilor in pauza de pranz este unul dintre cele apreciate tratamente printre fashionistele urbane si un mod minunat de a adauga un aer sexy look-ului tau. Albirea rapida este un tratament dental spa ce dureaza 20 de minte si iti poate ilumina dintii cu pana la sase nuante.

Invata sa canti la un instrument
Sau ia lectii de dans. Imgineaza-ti cat de surprins va fi iubitul tau cand ii vei prezenta roadele muncii tale artistice ca pe cadoul de Craciun. Sa inveti sa canti la un instrument sau sa dansezi poate fi mai distractiv si se poate intampla intr-un timp mai scurt decat ti-ai fi putut imagina.

Citeste si Frumoase in orice anotimp
                  Doll Beauty
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Lenjerie intima sexy
Lenjerie intima sexy "By Caprice"!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân