Singură de Ziua Îndrăgostiților? 2 motive pentru care să celebrezi totuși iubirea

Nu ai iubirea din partea cui îți dorești? Dar ce părere ai tu despre iubire, despre relații? Poate ai totuși temeri care te țin în loc spre a intra într-o relație sau a cunoaște oameni noi.
  • Publicat:
Singură de Ziua Îndrăgostiților? 2 motive pentru care să celebrezi totuși iubirea
Celebrează iubirea, chiar dacă nu ai un partener în acest moment! Foto: Mădălina Drăgoi

Pentru unii 14 Februarie, ziua corespunzătoare Valentine s Day este o zi superbă. În care sunt siguri că vor primi mesaje, flori, cadouri, poate o cină romantică. Unele femei simt că vor primi chiar inelul. Unii bărbați aleg acestă zi cu energie specială tocmai pentru a face cererea în căsătorie sau cererea de logodnă… Unii chiar aleg să-și unească destinele în această zi simbolică pentru ideea de iubire. Alții nu sărbătoresc. Alții se fac că nu există această zi. Alții și-ar dori să sărbătoarescă dar au un partener care nu crede în această sărbătoare.

Alții pur și simplu uită. Alții se adâncesc în tristețe pentru că nici măcar anul acesta nu au o invitație la o plimbare în parc, dacă nu la Paris. Însă, legile din Univers spun că atragem ceea ce suntem. Așadar dacă îți dorești iubire, umpleți inima de iubire. Iubirea nu este doar iubirea romantică ci are milioane de forme. De la iubirea de sine, la iubirea pentru flori, pentru natură, pentru copii, pentru animale, la iubirea pentru cei dragi, iubirea pentru pasiunile tale. La iubirea pentru viață în toate formele ei. La iubirea pentru sănătate.

Inimile pline de iubire se atrag și se creează și mai multă iubire

Și da, umple inima de iubire ca să poți primi iubire. O altă inimă plină de iubire va simți vibrația inimii tale plină de iubire și vă veți conecta. Atragem ceva ce emitem! Cu siguranță ai observat asta pe parcursul vieții.

Dacă vrei să celebrezi Ziua Îndrăgostiților, atunci fă-o! Chiar dacă singură, sau cu prietenele tale. Offline, online, cu șampanie sau șampanie de copii. Însă celebrează! Pregătește terenul pentru și mai multă celebrare!

Nu este o rușine să celebrezi iubirea chiar dacă apropiații tăi nu o fac

În multe cercuri, culmea, chiar formate din cupluri în vechime pare deșuet să celebrezi Ziua îndrăgostiților. Însă, dacă asta simți, celebrează! Fiecare trebuie să trăiască propriile experiențe și ceea ce ce îl împlinește. Și nu este o rușine să ceri ajutorul unui coach în relații, psihoterapeut pentru a observa ce blocaje poți avea vizavi de relații și cum să le depășesti.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor