Romantism în Cartea Recordurilor: 10 recorduri mondiale de Valentine’s Day

Reprezentanţii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, sărbătorită anual pe 14 februarie.
14.02.2017

Reprezentanţii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, sărbătorită anual pe 14 februarie, printre ineditele performanţe numărându-se cel mai lung sărut şi cea mai mare trufă din ciocolată.

Cel mai vechi poem din lume ar putea fi o sursă de inspiraţie pentru îndrăgostiţii care nu ştiu încă în ce mod să îşi impresioneze persoana iubită, iar cea mai mare nuntă subacvatică le-ar putea oferi o idee pentru organizarea unei petreceri de neuitat celor care vor să îşi unească destinele.

Pentru a marca Valentine’s Day, care se sărbătoreşte anual pe 14 februarie, The Guinness World Records le-a prezentat internauţilor zece dintre cele mai romantice recorduri ale lumii.

Vezi în galeria FOTO de mai jos care sunt recordurile înregistrate de Ziua Îndrăgostiţilor!

Sursa: Mediafax.ro

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
10 sfaturi ca să nu ajungi la divorţ
10 sfaturi ca să nu ajungi la divorţ
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul