Relația ta trece „testul cojii de portocală”?

  • Publicat:
Relația ta trece „testul cojii de portocală”?
Sursa foto: shutterstock

Un clip deja devenit viral pe TikTok ne vorbește de un așa-numit test al cojii de portocală – acesta dezvăluie cum arată relația ta de cuplu. Interesant, nu? Iată despre ce este vorba, mai exact!

Testul cojii de portocală

Tiktokerul Anna Birmingham a împărtășit într-o postare teoria conform careia „testul cojii de portocale” dezvăluie multe despre partenerul de cuplu.

„Toată lumea vorbește despre teoria cojii de portocală. Dacă nu știi ce este, aceasta pur și simplu descrie acel moment în care partenerul tău face ceva pentru tine, un lucru mic pe care chiar tu ești în stare îl faci – de exemplu – decojești o portocală”, a spus ea.

Potrivit Annei, dacă îți rogi partenerul să îți decojească o portocală, el poate reacționa în două feluri: Îți poate spune „Sigur, iubito” sau „Nu, cred poți să o faci și singură”. Astfel, dacă partenerul tău NU face acele lucruri mici pentru tine, acesta este un red flag.

@annabhamm the orange peel theory explained🍊👩🏻‍❤️‍👨🏼 #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice ♬ Dream Away – Ramol

Videoclipul a devenit viral

Hashtag-ul „orangepealtheory” are deja 23 de milioane de vizualizări în care alți internauți își împărtășesc propriile experiențe ce descriu micile lucruri pe care partenerii lor le fac  pentru ei.

Deși teoria cojii de portocală se bazează în mod clar pe o acțiune specifică, conceptul se referă la o categorie mai mare de comportamente: acte cotidiene de tandrețe care s-ar putea să nu-ți atragă imediat atenția, dar, puse cap la cap, oferă o imagine destul de clară a stării relației tale.

Este important de reținut faptul că fiecare persoană are un mod diferit de a-și arăta aprecierea și afecțiunea. Cu toate acestea, dacă există un lucru pe care teoria cojii de portocală l-a dovedit, este faptul că actele mici și consistente de bunătate ajută cu siguranță la transmiterea mesajului că îți pasă de cel de alături.

Citește și: Cum testezi compatibilitatea relației voastre

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being